2777
2789
عنوان

هفته چندم بارداری هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 65 پست

منم ۹ هفته و شیش روزم 

صبح ها یک کوچولو حالت تهوع دارم که قرص میخورم دیگ چیزی حس نمیکنم عین آدمای عادی ام اشتهام زیاده یکی دو کیلو چاق شدم 😫😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روزی به هدف هام میرسم ☺💫
دوس دارم پسر باشه اگه دختر هم باشه مشکلی نیس فقط خدا سالم دستم برسونه....میگم من شکمم خارش داره پر م ...

وای که شکمم میخاره موهاشو تغیری.نکرده ولی خیلی رحمم تیر میکشه درد میکنه

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم گفتم ک دوم

تو رو خدا دیگه بچه سوم رو نیار وقتی هیچ کمکی نداری شوهرت هم باهات همکاری نمیکنه اینقدر خودتو از بین نبر...من هم گفتم سر این اگه دیدم همکاری نکرد الا عقلمو از دست بدم ک بچه بعدی رو بیارم

شاید مشکلی داشتی تو آزمایشت الکی نمیده که

آزمایش نداده بودم هنوز😐 گفت ما به ۳۵ به بالاها میدیم الان رفتم یه دکتر دیگه گفت طرف غلظت خون داشته باشه میدیم شما نیاز نداشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
۱۳

منم ١٣ هستم شما ازمايش غربالگريتون اكي بود؟ من عدد ترازومي ٢١ - ١/٦٢٠ بود دوباره برام ١ ماهه ديگه نوشته سكته ميكنم تا ماه ديگه دكترها وقت نميزارن با مريضشون يكم صحبت كنند 😡 پشت در برام دوباره سونو و غربالگيري نوشته همين 😞

بچه‌ها نگین مضخرفه میدونین چندین نفر آرزو دارن صبح پاشن حالت تهوع داشته باشن و باردار باشن و این حس شمارو تجربه کنن خداروشکر کنین   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بچه‌ها نگین مضخرفه میدونین چندین نفر آرزو دارن صبح پاشن حالت تهوع داشته باشن و باردار باشن و این حسا ...

😐😐😐من که همش میگم متنفرم از بارداری😔

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

بچه اولته؟

نه دوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

برا من تا الان دوران بدی نبوده شکرخدا بجز بجز هورمونام ک بدجور اعصابمو بهم ریختن . و رشد موهای زائدمم ده برابر شده امروز میزنم فردا نیش میزنه .‌ شوهرمم خیلی دست ب کمک نیس مدام باهاش بحث دارم سر این جریان .‌مادرشم با ما تو با ساختمونه اونم کمک نمیرسونه 

😐😐😐من که همش میگم متنفرم از بارداری😔

از این به بعد دیگه نگو من سالها درگیر مرکز ناباروری بودم اینو از خیلیا شنیدم   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
2810