2777
2789
عنوان

خانما دخترم ۱ سالشه دختر جاریم ۴ سال خیلی بچم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 51 پست
دختر منم هل میده بچه هارو اونایی رو که دوس نداره منم رفت آمد ندارم و مواظبم بچه کسی رو هل نده

بهترین کار رو‌میکنید 

منم یه بنده خدایی میومد خونم دخترش دوسالش بچه یکساله منو گاز گرفت 

دیگه رفت و امد رو قطع کردم 

نگا کن تربیت مادر خیلی مهمه وقتی بچه انقد پررو شده باشه یه بچه ایو خونین و مالین کنه مادر چیزی نگه ینی اینجوری بار اومده برادر شوهر منم ۶ ۷سالشه همش با پا میزنه یه حای دخترا و محکم میزنه به هرصورتی دخترا رو و هرکار میکنه مادرش میخنده و یه طلبکاریه ک نگو و نپرس

اونم مشخصه همه میدونیم از تربیت اشتباه مادرشه

وقتی میبینی مادره بد تربیت میکنه بچه تو یا خیلی حواست بهش جمع کن یا کمتر برو پیششون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۴ ساله این کارو میکنه؟؟؟ حتما تک فرزنده شک ندارم بچه شمارو هوو میبینه وگرنه من خودم بچه دارم دو تا ۶ ...

بد میزنه هاااا الکی بی دلیل قبلش خواهر شوهرم نشسته بود زد تو کمرش بد..ب شوهرم گفتم دیگه خونه ی مامانتم نمیرم بچم نفسش بالا نمی اومذ

2803
نمیدونم اخه خیلیم بد میزنه بی دلیل میزنه  بچم نشسته بود برا خودش اومد زدش

پسر من راه میره یه مشت مو از سر داداشش میکنه و میره بی دلیل یعنی این کوچیکه برنامه نگاه میکنه این میره سراغش هلش میده میزنش گاها گازش میگیرهدشدیدددددد

بچن رابطتونو خراب نکن الکی  فقط مراقب بچت باش 

جاریت چه گناهی کرده جواب نمیدی..اینا بچه ان دختر جاریت میخاد جلب توجه کنه بچه ها حسودن فک میکنه دیگه عزیز نیست شاید قبلا بهش محبت کردی الان محلش نمیدی ازحسودیه که میزنه.پسر منم سه سال ونیمشه بچه ی خاهرشوهرمو میزنه چون قبلا عزیز بوده الان بهش توجه نمیکنه.ربطی ب مادر نداره هر چی بهش بگه بچه کار خودشو میکنه وقتی اونجایی چشم از بچت بر ندار براش ی خوراکی بگیر بگو دخترت گرفته براش ک باهاش مهربون باشه.دنیا ارزش نداره بخاطر بچه جواب جاریتو ندی 

2804
2805
نمیدونم اخه خیلیم بد میزنه بی دلیل میزنه  بچم نشسته بود برا خودش اومد زدش

خودت بشین کنار بچه ات و دفعه بعد دعواش کن تا از ترس تو نیاد سراغ بچه ات!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
جاریت چه گناهی کرده جواب نمیدی..اینا بچه ان دختر جاریت میخاد جلب توجه کنه بچه ها حسودن فک میکنه دیگه ...

اخه زدنش فقط بچه ی من نیست همه رو میزنه ..بعدم منم مادرم نمیتونم ببینم دهن بچم پر خونه ..بچه ی من یه سمت دیگه بود دوید اومد با مشت زد 

2801