2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر من بودم یکم باهاش وقت میگذروندم ببینم میتونم دوستش داشته باشم 

حالا عاشقش هم نشم اشکال نداره ولی در کل یه مقدار علاقه باید ایجاد شه که بتونی باهاش زندگی کنی

بدون دوست داشتن زندگی اون طرف هم خراب میکنی

2803
اومدی و هیچ وقت چنین رابطه ای پیش نیومد که حالم باهاش خوب باشه 

بازم بهتراز این انتخابه،امید به زندگی عاشقانه خودش حالتو بهتر میکنه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
2804
علاقه در حد یه دوست معمولی 

ببین یه لطفی کن شانس معشوقه ی یه آدم بودن و ازاون طرف نگیر اون میتونه باکسی باشه که دوستش داشته باشه 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
ببخشید این حرفو میزنم  ولی مثل بخوایی باهاش رابطه داشته باشی  میتونی ؟ من پسر خالمو دوس ...

نه که به زور مجبور به ازدواجت کنه کسی ‌خودت بر اساس منافع شخصی مثل موقعیت و اینا اون ازدواج و انتخاب کنی از رو‌منطق 

2805
تا اخرش ؟از یه جا به بعد امید هم نداری 

بنظر من آره،خیلی سخته واسه یه آدم معمولی کلی ذوق و شوق به خرج بدی،از خود گذشتگی کنی،ابراز عشق و محبت الکی کنی بدونه اینا هم کلا نمیشه زندگی کرد،بنظرم نکن این ازدواج و

2801