2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول دارم میمیرم از استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 53 پست

استثنایی رو از کجا آوردی فوووق فوووقش اگر نیمه اولی باشه میگن سال دیگه بیاد اول

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیمه دومه اخه میگن رد شه میفرستن 

میشع بپرسم کدوم آدم سه نقطه ای چنین چیزی گفته؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

والا منو راه نداد داخل اتاق .نمره پسرم شد ۱۱۸ قبول شد

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

خودتم سنجش شرکت کن از اول شروع کن درس خوندن رو چون استثنائی اینجوری نوشته میشه 😂😂

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
بلده همرو اعدادو انگلیسی ترکی میشماره اما گوش نمیده ببینه طرف چی میگه مثلا بگی آب بیار میره لیوان خا ...

یکم باهاش حرف بزن بگو دقت کنه تا از همسناش جانمونه 

زمان ما که سخت میگرفتن 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

من که نفهمیدم این سنجش و برو بیاهاش برای چیه؟ 

همش فرمالیتس. به خدا قسم تو کلاس پسرم، بچه با نقص ذهنی بود، چطور اجازه دادن سر این کلاس بشینه؟ و بچه واقعا اذیت می شد چون هیچی یاد نمی گرفت و فقط دوست داشت فرار کنه. خب سنجش برای چیه؟