2777
2789
عنوان

شما از این وضعیت راضی هستید ؟

1042 بازدید | 41 پست

سلام 

از اون روزی میگم که تصمیم گرفتم بیام تو این سایت 

خیلی دلم گرفته بود مشکلاتم و نمیتونستم به هیچ احد و ناسی بگم به ذهنم رسید بیام اینجا بدون اینکه کسی بدونه من کیم و چیم درد و دل کنم 

ولی امان که این سایت پر شده از ادم های عقده ای که دنبال زیر بغل مارن … 

چرا من باید اثبات کنم برای شما که راست میگم یا دروغ ؟ 

چرا هرکس مشکلی داره بهش انرژی منفی میدید ؟ 

چرا یکی عکس میزاره و درباره قیافش نظر میخواد میگید زشت ؟ 

چرا الکی ادای ادمای روشن فکر رو در میارید بدون اینکه مطالعه داشته باشید ؟ 

چرا اعتماد به نفس ادما ها رو خورد میکنینن ؟؟ 

متاسفم 

متاسفم واسه وقتی که اینجا گذروندم 

لطفا نی نی یار رو تگ کنید منو تعلیق کنه 

ممنون از همه 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا همون جامعه بیرونه

فضایی نیستیم که

همون ادما بیرون،اومدیم تو اینجا

فقط اینجا همه ماسکاشون رو برداشتن

خوده خودشونن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2803

آدمای این مدلی همه جا هستن متاسفانه شاید خود منم جزوشون باشم حتی.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید....😍////////////////////.                                                                                       دوست عزیز اگه با نظر من مخالفی و قصد توجیه داری به خودت زحمت نده عزیزم و بیخودی انگشتات رو خسته نکن برای تایپ کردن،،نه من نظرم عوض میشه نه تو😜😜من آدم انتقاد پذیریم،،نظرات مخالف خودمم می خونم اما به شرطی که قصد تحمیل نداشته باشی در اون صورت جواب نمیدم خیلی راحت رد میشم ازش🥰🥰
اینجا همون جامعه بیرونه فضایی نیستیم که همون ادما بیرون،اومدیم تو اینجا

اشتباه نکن 

مردم اینجا ناشناسن و بدون توجه به اصلشون هرچی میخوان میگن … 

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

به همون دلیلی ک ادما مریض میان تاپیک دروغ میزنن تا بازدید بگیرن 

تا بااحساسات خانومای اینجا بازی کنن طرف میاد تاپیک میزنه دوساعت میشینیم پاش گریه میکنیم تهش ک ب اولش نگا میکنی میبینی هیچی ب هیچیش نمیسازه 

واقعا بی ادبیه بیشعوریه نفهمیه 

شما ازین وضعیت راضی ازینکه ی عده میان دروغ اینارو رو میکنن ناراضی

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
2804
اشتباه نکن  مردم اینجا ناشناسن و بدون توجه به اصلشون هرچی میخوان میگن …

جمله اخرم همینو گفتم دیگه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اینجا و جدی گرفتی؟

اره … 

دیشب بعد تاپیک پر بازدیدم کلی گریه کردم 

همه میگفتن تو دختر ۱۲ ساله ای تخیلیه داستانت 😭 اخه چرا باید همچین دروغی بگم ؟؟ 

به همون دلیلی ک ادما مریض میان تاپیک دروغ میزنن تا بازدید بگیرن  تا بااحساسات خانومای اینجا با ...

من نگفتم از این وضعیت راضیم 

من خودم تاپیک پر بازدیدم 

دیشب فکرشو نمیکردم پر بازدید شه 

همه گفتن دروغ میگی 

یه عالمع گریه کردم …😭

2805
اره …  دیشب بعد تاپیک پر بازدیدم کلی گریه کردم  همه میگفتن تو دختر ۱۲ ساله ای تخیلیه داس ...

دیگه جدی نگیر و مشکلاتت و فقط به خدا بگو

بعضی ها به دردات اضافه میکنن 

اینم بگم اینقد دروغگو تو سایت هست

اگه کسی راست بگه هم باور نمیکنن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات است و بشر عین نیاز👌
همیشه از عقل و منطقت استفاده کن چرا میاین از زندگیتون میگین مگه دردی ازتون دوا میشه

اشتباه کردم واقعا اشتباه کردم 

گفتم شاید اینجا خانوم های با شخصیتی باشن که بشه باهاشون هم کلام شد …🥲

دیگه جدی نگیر و مشکلاتت و فقط به خدا بگو بعضی ها به دردات اضافه میکنن  اینم بگم اینقد د ...

قربونت برم اره همین کار رو میکنم 🥲

2801