2777
2789

لطفا همه رو بخونید

عقدیم

بکی دیروز برای نامزدم فرستاده بود اهل حال نیستی؟

اولین بارش بود

گوشیش دست من بود خودش خونه نبود من نگاه نکردم به نامزدمم چیزی نگفتم ک یه پیام اومده فقط تلگرامشو روی گوشی خودمم نصب کردم میخواستم واکنش نامزدمو ببینم چی جواب میده

نامزدم سین کرده بود جواب نداده بود بازم دختره چند بار پشت سر هم علامت سوال فرستاده بود  نانزدم نگا کرده بود جواب نداده بود چند ساعت بعدش دیدم نانزدم براش فرستاده عکستو بفرست 

دختره فرستاده بود سلام یه عکسم فرستاده بود ولی من عکسشو باز نکردم چون نامزدم متوجه میشد تلگرامش تو گوشی منه😕 بعد که خواستم ببینم دیدم پاکش کرده بود 

نامزدمم فرستاده بود سلام دیگ در مورد عکسش نظر نداده بود 

دختره فرستاده بود خوبی نامزدم فرستاده بود بخوبیت دختره هم فرستاده بود خوبم تو خوبی نامزدم فرستاده به چیزی برام سوال شد دختره فرستاده بود چی نامزدم گفت تو چطور آیدیمو داری  دختره گفت تو گروه نامزدمم فرستاده کدوم گروه

دختره انلاینه جواب نداده هنوز 

نامزدمم پیامای خودش و دختررو حذف کرده نمیدونم چرا 

گروه فکر کنم منظورش گروهاییه که خودکار ادم میره داخلش چون خودمم خبر نبودم تو چندین گروه ادم کرده بودن ک لفت دادم

شما جام بودین چکار میکردین

چجوری به نامزدم بگم چکار کنم 

اسکرین شات گرفتم از پیاماشون ولی تو سایت نمیتونم بزارم 

به نظرتون اسکرین شاتارو بفرستم براش بگم متاسفم برات

یا نه 

شما جام بودین چکار میکردین

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یعنی چی خیانت محسوب میشه ؟

حتما باید حین عملیات بگیریش ک‌بفهمی؟ی مدت خودتو نگه دار تعقیب کن تو همین تل ببین چی میشه اخرش

ولی بدون شوهرت چشاشم وله تو جامعه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

اسکرینا رو بذاری واسش بگی متاسفم؟؟؟بعد چی میشه؟؟

به نظرم خیلی نگران خودت باش

شوهری ک تو عقد با یه پیج فیک یا مسخره اینقد زود وا میده دیگه واویلا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”