2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی زیاد و عفونت سبز در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
فلن ب شوهرم نگفتم چون اون هیچ علائمی نداشت ترسیدم از لیزر و استخر گرفته باشم

نه عزیزم امکان نداره. فقط رابطه جنسی. و اینکه خیلی کم پیش میاد تو مردا علائم داشته باشه ولی ناقلن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم باید چ ازمایشی بده و از بفهمم داره؟

وقتی دکتر زنان میری، ببرش همون دکتر مینویسه چه ازمایشی بده.

اگه فقط با همسرت رابطه داری که شک نکن از اون گرفتی.

اینم یادت نره که ممکنه چند سال قبل گرفته باشه ها. حالا لزوما همین دیروز رابطه نداشته

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
وقتی دکتر زنان میری، ببرش همون دکتر مینویسه چه ازمایشی بده. اگه فقط با همسرت رابطه داری که شک نکن ا ...

راستش فلن فقط ب فکر خودمم 

ن من فقط با شوهرم بودم میدونم یا خودش بهم داده یا خونشون رفتم حموم تو نامزدی 

ولی الن سوالم اینه ک سرطان و این چیزارو پاپ اسمیر نشون میده یا اچ پی وی یا ی ازمایش دیگ باید بدم؟ 😣

2803
راستش فلن فقط ب فکر خودمم  ن من فقط با شوهرم بودم میدونم یا خودش بهم داده یا خونشون رفتم حموم ...

عشقم گفتم که کولپوسکوپی میکنی تا بفهمی سلولات پیش سرطانی شدن یا نه. بعدم مدام باید تکرار کنی هر شش ماه یبار احتمالا.

نه از حموم اینا نیست. روی سطوح عمری نداره. فقط رابطه.

الان چند هفته ای و اصلا دکتر رفتی بابت این موضوع؟ 

عشقم گفتم که کولپوسکوپی میکنی تا بفهمی سلولات پیش سرطانی شدن یا نه. بعدم مدام باید تکرار کنی هر شش م ...

الن میگن تااخر عمر باادمه 

پس درمان نداره؟ 

چیکار کنم 

هفته ۱۴ 

فردا میرم دکتری ک برام پاپ و اچ پی وی نوشت فقط میخوام این زگیلارو برداره خیلی بزرگ و تو مخ و زیاد هستن ن رابطه میشع داشتع باشم ن اصن خودمو میتونم بشورم 

نمیدونم این از کجا نازل شد تو زندگیم 

فقط اینک میگن درمان نداره و سرطانه 

میگن برو سیستم ایمنیتو قوی کن مث سرطانیا 

اینا چیع اخه😭

الن میگن تااخر عمر باادمه  پس درمان نداره؟  چیکار کنم  هفته ۱۴  فردا میرم دک ...

باید سیستم ایمنیت رو تقویت کنی فقط. ویروس از بدنت نمیره ولی زگیلا چرا. واسه سویه پرخطره هم باید مدام تست بدی.

دیگه تو این وضعیت نمیخواد به فکر رابطه باشی. شوهرتم فردا ببر براش آزمایش بنویسه.

هیچی بهش نگفتی؟؟؟

2804