2777
2789
عنوان

ایا میشه تا اهر مستاجر بود

154 بازدید | 13 پست

راستش هربار که میرم قیمتا رو نگاه میکنم نا امید میشم شوهرمم انگار هیچ تصمیمی نداره برایه خرید خونه  ولی حرف از بچه دار شدن میزنم چه با امید حرف میزنه منکه عمرا دیگه بچه دار شم وقتی واسه خودم نمیتونم یه سقف تهیه کنم 

به نظرتون هستن ادمهایی که تا اخر مستاجرند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

منم چله خونه دار شدنم برداشتم ولی همش حس میکنم هیچ جوره نمیتونیم خونه بخریم و ته این چله میمیرم و برام قبر (خونه) میگیرن🤕

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
منم چله خونه دار شدنم برداشتم ولی همش حس میکنم هیچ جوره نمیتونیم خونه بخریم و ته این چله میمیرم و بر ...

مدام وام بگیرید طلا بخرین شغل رو عوض کنید انشالله نتیجه تلاش هاتون رو میبینید

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
2804
مدام وام بگیرید طلا بخرین شغل رو عوض کنید انشالله نتیجه تلاش هاتون رو میبینید

شوهرم تازه یه ساله ک مستقل شد و مغازه زده تا جایی که میتونیم قسط بدیم وام برداشتیم

هنوز نتونستیم عروسی بگیریم

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
2805
شوهرم تازه یه ساله ک مستقل شد و مغازه زده تا جایی که میتونیم قسط بدیم وام برداشتیم هنوز نتونستیم عر ...

خودتم اگه میتونی برو سرکار

گرونی بیداد میکنه

میتونه یکم فشار بیاره یکم وام بلاخره سخت هست ولی میشه بخره

پس بچه رو بکن اهرم فشار

بگو تا خونه نخری از بچه خبری نیست

یکمم خودت باید زور بندازی شوهرتو