2777
2789
عنوان

شوهرم الکل مصرف میکنه

98 بازدید | 8 پست

دیگه نمیدونم چطور ترکش بدم 

خیلی عذاب داره برام،چند بار ازم بد رفتاری دیده ولی درست نمیشه،میام چیزی بگم خانوادش میگن عقب افتاده ای،هفت ساله ازدواج کردم

واقعا ارادع خودشم خیلی چیز مهمیع

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
هر شب نیست اما برای منی که بدم میاد یکبارم یکباره چندشم میشه ازش

خیلی سخت بگیری یواشکی دور از چشم تو میکنه یکم شل بگیر الان خیلیا میخورن کاریشم نمیتونی کنی تهش یواشکی میخوره

هر شب نیست اما برای منی که بدم میاد یکبارم یکباره چندشم میشه ازش

نمیزاره کنار؟چرا چندشت میشه فک کن یه نوشیدنی‌ه دیگه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
2804
دست خودم نیست،بدم میاد

اگه همین یه مورده کنار بیا، ببین چه موقعهایی میره سمتش سرشو یه جور گرم کن دورهمی بزار با کسایی که دوست داره 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی