2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی سرعت پیشرفت رو میاره پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 109 پست

ببین همه چی نسبیه اگه مجرد باشی فکر بالا رفتن سن،تنهایی،نیاز جنسی و غیره ذهنتو درگیر میکنه.ازدواج و شریک زندگی خوب نعمته .مجردی هم خوبی های خودشو داره اگه خانواده حامی داشته باشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته که فرصت آدم برای یه سری از بُعد های پیشرفتمون کم میشه ، اما خب آدم نیاز داره تو ابعاد دیگه شخصیتش هم رشد کنه .

وگرنه دیر یا زود احساس خلا میکنه که اونم ازاردهندست متاسفانه .

من یه دختری با تواناییهای زیادی برای کارم بودم و خوب پیشرفت میکردم تا همسرم اومد خواستگاری و ... 

درسته رشد من متوقف شد تا حدودی تو اون زمینه ولی خب حالا من صاحب یه زندگی زیبا و یه دختر زیبا و یه همسر همراه و خوبم .

2803
خیر اگر طرفت آدم درستی باشه به سرعت اوج میگیرید کنارهم 

این شعاره.پس تکلیف بچه چی میشه.شما دوتا اوج میگیرین میپرید.بچتون همون پایین نشسته اوج گرفتن شما رو میبینه.اره اوج میگیری به شرط اینکه بچه ات رو اویزون پرستار و مهد و مربی و خانواده خودت بکنی

نه لزوما

چون خود اون مسایل کلی رشد و پیشرفت میاره 

خود ازدواج برای کسی که در مسیر رشده یه موقعیت ویژه س

بستگی داره رشد و پیشرفت رو وی تعریف کنیم

انس و آرامش کنار همسر جزء آیات الهی هست طبق آیه قرآن

و قطعا موثره تو پیشرفت

بازم بستگی داره خودمون چطور مدیریت کنیم و چجوری به دنیا نگاه کنیم

خیر اگر طرفت آدم درستی باشه به سرعت اوج میگیرید کنارهم 

منظورت از درست بودن چیه؟ بهرحال ادمها کنار هم با تفاوتا و چالش هایی مواجه میشن

حتی اگه کاملا منطبق و ایده آل ترین حالت ممکن هم باشن هم باز احتیاج به انرژی و زمان اضافه دارن برای حفظ اون رابطه

و منظورتون از سرعت چیه؟ منظور من از پیشرفت و سرعت یه زندگی لول بالا و با کیفیته نه معمولی 

درصد رسیدن به اینا با تاهل کمتر میشه

شما مخالفید؟

2804

مخالفم ، اگه همسرت خوب باشه مسیر پیشرفت و برات آسون تر میکنه ، وقت گیری فقط همون رفت و آمد خانواده شوهره که اونم با وقت گذرونی های زمان مجردی فرق چندانی نداره

دلتونو قلبتونو روحتونو پاک نگه دارید ، اخلاق بد ،روح افسرده، دل ناپاک هیچ بنی بشری رو به هیچ ارتفاعی نرسونده  
درسته که فرصت آدم برای یه سری از بُعد های پیشرفتمون کم میشه ، اما خب آدم نیاز داره تو ابعاد دیگه شخص ...

خواسته هات رو مشخصه که محدود کردی.یعنی به اون چیزی که میخواستی رسیدی.و اون هم ارامش بوده.

عزیزم مشکل اینه که خیلیا(از جمله خودم) بعد از ازدواج تازه قدر زمان و پیشرفت رو متوجه میشن و کسانیکه مجرد هستند خیلی به فکر پیشرفت نیستن مخصوصا در خانواده های نسبتا مرفه

عزیزان لطف میکنید تاپیک یکی مونده به آخرمو گزارش بزنید؟ افکارمو دوست ندارم

2805
ببخشید کلا تاجر باشه ارزش نداره که تا آخر مجرد موندن

کل خاندان تو رو میخره با درآمدش

خواهش می‌کنم برای پدربزرگم دعا کنید. دیابت زده به چشمش شبکیه‌ش پاره شده. همه جوابش کردن. ۶ خرداد دارم می‌برمش شیراز پیش بهترین فلوشیپ شبکیه. التماستون می‌کنم یه صلوات بفرستید که دکتر بگه با عمل درست میشه. بگید تا منم براتون صلوات بفرستم / پدربزرگمو بردم، بعدش چند جلسه به سرش شوک الکتریکی وارد کردن، گفتن میدان دیدش بهتر شده، سه ماه دیگه دوباره باید بره، همچنان محتاج دعاهاتون هستم / اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش به حاجت دلت میرسی . / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟   
2801