دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خطش اگه همراه اوله همراه من نصب کن پیاماش ومکالماتشو دربیار بکن تو چشش....اگه همه نشد بگو پرینت بگیر اگه هم نرفت از طرف دادگاه خانواده اقدام کن.....راستی اگه شرایط طلاق نداری لطفا الکی فقط روشو بیشتر باز نکن وهمینجا دیگه پیگیر نشو چون اگه فهمید عرضه طلاقو نداری بدتر میکنه
ممنونم دوست خوبم من ریز شدم همه چی چک میکردم هیچی نمیدیدم عاشقانه میپرستیدمش زندگیم عالی بود کار خ ...
شوهرمن رمز گوشیش عکس خودش نمیتونم برم.رمز عددی هم داره یه مدت بچه م فهمیده بود بهم گفت هرچی باخودم کلنجار رفتم نتونستم برم چون گفتم اگر چیزی ببینم نمیتونم نگم اگر هم بگم که بدتر میشه.
ازخدا خواستم اگر کاری میکنه خودش رسواش کنه.چون حق هیچ کس خیانت نیست
بهش هم گفتم اگر روزی بری سمت زنی نشون میدی لیاقتت زن خراب و خیابونی هست و لایق من نبودی که بفهمه ایراد از خودش بوده نه من
من خیلی دلم گرفته. شوهرم داره بهم خیانت میکنه. خیلی وقته، با آدم های متفاوت، رابطه کامل دارن، ی بچه 6 ماهه دارم ک تنهایی اصلا از پسش بر نمیام. از شوهرم متنفرم. ذات کثیف و لجنی داره. یبار ک ب روش آوردم بهم گفت تو هیچب نیستی