2777
2789

«ایلدا»‌ ام قشنگه

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تروخدا نکن من ۲۰ ساله دارم عذاب میکشم

چرا؟

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
2803
 اگه بچه دار بشم اسمشو زهرا میزارم خیلی وقته این تصمیمو گرفتم

ببین زهرا قشنگه ولی آینده همه اسم مدرن دارن بچه اذیت میشه من خودم الان انقد مامانم اینارو دعوا میکنم میگم یه اسم درس حسابی نداشتین نمیگفتین این بچه فردا بزرگ میشه 

اگه بچه دار بشم اسمشو زهرا میزارم خیلی وقته این تصمیمو گرفتم

خب بذار دلیل نمیشه بقیه ازاین اسم خوششون بیاد و بخوان بذارن سلیقه ها فرق داره

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم
2804

اسم های که از ائمه اطهار و مذهبی باشه عوض نمیکنن مگر آشنای گردن کلفت داشته باشی زهرا یعنی نورانی خیلی اسمش قشنگه من اگر اسممو خودم انتخاب میکردم همون اول میذاشتم زهرا 

چرا؟ خیلی ها اسمشون زهرا هست ندیدم مسخره کنن یا چیزی بگن

نه فقط انقدر اسمای بقیه خوشگله تا مثلا اسمشونو میگن اولین ری اکشن بقیه اینه ک چ اسم قشنگی ب من میگن مذهبی ای؟

ماهی قشنگه؟

ماهلین قشنگتره

ماهی یه جوریه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
2805
2801