2777
2789
عنوان

بچه هف ماهه دارم ولی واقعا خستم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 89 پست

منم یه دختر هفت ماهه

یه پسر ۷ساله

چه چالش سختی بود سال تحصیلی که گذشت😮‍💨

لذت ببر دوستم

بچه ها تند تند بزرگ میشن

دختر منم شبا هیچ خوب نمیخوابه

ولی انقدر شیرینه که خودش خستگیم میگیره قربونش بشم

خدایا مارو در برابر چیزایی که تو حکمتشو میدونی،ولی ما هیچی ازش نمیدونیم صبور کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه روند وزن گیریش خوب باشه دارو نمیخواد اما امتناع از شیر خوردن کمبود وزن میاره

اون یکی بچه ام پیرم کرد شب و روز خوابش میکردم با سرنگ موتلیوم بهش شبر میدادم. اون وقتا قطره چکونا شبشه ای بود میترسیدم با اونا شیر بدم. امتناع داشت

همتا اسم خـودمه♥
2803
چرا همینطوریه

دختر منم همینطور بود،خوابش خیلی خیلی سبک شد یهویی،دکتر گفت قنداقش کنم،قنداق سفت ن هاااا،نرم در حدی م نتونه دستاش رو تکون بده،همینکارو کردم و دوباره خوابش تنظیم شد،من بیشتر شبها قنداقش میکنم،ی پارچه دورش میپیچم دیگ راحت میخوابه،شمام امتحان کن

اون یکی بچه ام پیرم کرد شب و روز خوابش میکردم با سرنگ موتلیوم بهش شبر میدادم. اون وقتا قطره چکونا شب ...

منم اولی رفلاکسی بود و اصلا نفهمیدم فقط میدیدم بچم روند وزن گیریش کمه و لاغره

الان فهمیدم دارو میدم اما بازم عالی نیست و فقط رو نمودار خودش خوبه سعی میکنم کمتر حرص و غصه بخورم چاره چیه🥲

تنشون سالمه کافیع انشالله

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
دختر منم همینطور بود،خوابش خیلی خیلی سبک شد یهویی،دکتر گفت قنداقش کنم،قنداق سفت ن هاااا،نرم در حدی م ...

منم شبا گاهی قنداق میکنم روزا هم امتحان میکنم ممنونم

همتا اسم خـودمه♥
2804
منم اولی رفلاکسی بود و اصلا نفهمیدم فقط میدیدم بچم روند وزن گیریش کمه و لاغره الان فهمیدم دارو میدم ...

خوب میشه انشالله پسر اولی منم چهارکیلو دنیا اومد یک سالگی هفت کیلو بود. پیرم کرد 

الان ده سالشه وزنش جبران شده خداروشکر

همتا اسم خـودمه♥
2805
حالا نی نی من از سه ماهگی تا پنج ماهگی اصلا شب تا صبح بیدار نمیشد خودمم بزور شیرش میدادم نمی‌خورد ام ...

هزار ماشاالله ان شالله درست میشه

دختره منم کلا همینجوری بود تا یازده ظهر بامن میخوابید

وی پسرم پیرم کرده

2801