2777
2789
عنوان

۱۶ سالمه دارم جدا میشم نامزدمم همش پیام میده بیا اشتی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 67 پست

ازت خواهش میکنم با این زباله ادامه نده و جور شده جدا شو و حداقل تا ۵.۶ سال دیگه وارد هیچ رابطه ایی نشو 

سنت خیلی کمه واسه این دغدغه ها 

بازم میگم جدا شو ازش 

بزرگتر که بشی عاقل تر میشی با چشم باز تر انتخاب میکنی و کیس های بهتری برات میاد 

✨🦋🤍I am valuable

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من تازه ب خودم اومدم تازه حالم خوب شده  میخوام دیگه خودم و بسازم پیشرفت کنم عوض شم ی دختر ق ...

بعضیا 40سالشونه طلاق میگیرن از تو امیدشون بیشتر دختر تو تازه اپل راهی هنوز بچه ای درستو  بخون 

به عنوان یه دختر ۱۷ ساله که ۱۳ سالم بود نامزد کردم میگم طلاقتو بگیر راحت شو بعد عروسیت دیگه نمیتونی ...

منم بعد هر دعوا شوهرم کم محل میکرد منو،،،اخه هی بابام طرف شوهرم بود،،فقط واسه اینکه دامادش نگه طرف دخترش،،،ی روز حسابی سرش داد کشید گفت دیگه دخترمو نمیزارم بیاد خونت،،،اینقد اخلاق شوهرم خوب شده بعد اون روز ک بابام دعواش کرد

2804
با کسی باشید که برایِ خودش ارزش قائل باشد . کسی که وجودِ خودش را ارزشمند بداند؛ نیازی به هیچ تذکر و ...

اون یه بی اصالت افغانی دروغگو بود که خودشو ایرانی جازد بعدم مدام با افغانیا لاس میزد 

چقدر متناتون خوبه چقدر عمیقا درک میکنم

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کاربری دست دونفره
2805
پشمام ریخت خدایی ۱۶ ایی😢😲

عروس همسایه مامانم انسال باید کلاس  ۹ بود بچه دارم شده ۳ ماهه

میگم کجا داریم میریم من فکر نمیکردم اطرافم هنوز همچین چیزی باشه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
به عنوان یه دختر ۱۷ ساله که ۱۳ سالم بود نامزد کردم میگم طلاقتو بگیر راحت شو بعد عروسیت دیگه نمیتونی ...

پسر ؟؟؟؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
2801