2777
2789
عنوان

دوستان رابطه م‌ق‌ع‌د‌ی و مصرف قرص اورژانس باعث بارداری میشود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 107 پست
ممکنه اصلا قرص تاثیری نداشته باشه؟

عزیزم نگران نباش 

چیزی داخل نرفته که باردار شید

قرص هم بیخودی خوردین 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش  چیزی داخل نرفته که باردار شید قرص هم بیخودی خوردین

از استرس زیادم بود همش فکر میکردم نکنه من متوجه نشده باشم از پشت بره سمت واژن...هنوزم خیلی استرس دارم که نکنه با وجود این نوع رابطه و مصرف قرص همچنان امکانش باشه که باردار بشم

و دنیا آنچنان که فکر میکنی غرق در پلیدی نیست...کافیست کمی مهربانه تر به آن خیره شد...
از استرس زیادم بود همش فکر میکردم نکنه من متوجه نشده باشم از پشت بره سمت واژن...هنوزم خیلی استرس دار ...

یه دستمال میذاشتی اون قسمت که دیگه نگرانی هم نداشته باشی ولی حالا صبر کن پریود میشی.

رابطه م ق ع دی هم نداشته باشین خطرناکه خوب نیست 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
2803
یه دستمال میذاشتی اون قسمت که دیگه نگرانی هم نداشته باشی ولی حالا صبر کن پریود میشی. رابطه م ق ع دی ...

به نظرتون امکان داره قرص بی تاثیر بوده باشه؟

و دنیا آنچنان که فکر میکنی غرق در پلیدی نیست...کافیست کمی مهربانه تر به آن خیره شد...
به نظرتون امکان داره قرص بی تاثیر بوده باشه؟

اگر به موقع و درست خورده باشی بی تاثیر نیست

ضمن اینکه روش اورژانسی رو بیشتر از دو بار در سال انجام ندید ممکنه اثربخشی خودش رو از دست بده و عوارض زیادی داره

اگر به موقع و درست خورده باشی بی تاثیر نیست ضمن اینکه روش اورژانسی رو بیشتر از دو بار در سال انجام ...

دوتا قرص اووسیز۰/۷۵بود که درست ۲.۵ساعت بعد از رابطه یک عدد قرص رو خوردم بعدش همسرم گفت باید دوتا رو باهم میخوردی منم به نیم ساعت هم نکشید که دومی رو خوردم...یعنی فاصله بین دوتا قرص نیم ساعتم نبود اگه دوتارو باهم در نظر بگیرم میشه ۳ساعت بعد از رابطه دوتا قرص خورده شد.........اولین بارمه میخورم دیگه هیچ وقت نمیخورم.....

2804
خب وقتی به واژن نرسیده چجوری باردار باشی ؟

چون استرس گرفتم نکنه با واژن برخوردی داشته باشه قرص خوردم

چون استرس گرفتم نکنه با واژن برخوردی داشته باشه قرص خوردم

مگه نمیگی مقعدی بوده ؟ خب چجوری با واژن تماس داشته باشه ؟ قرص هم نخپر اینا همه هورمون هاتو میریزه به هم عوارض رابطه مقعدی یک طرف عوارض قرص هم یک طرف ! میخپای خودتو نابود کنی؟ 

مگه نمیگی مقعدی بوده ؟ خب چجوری با واژن تماس داشته باشه ؟ قرص هم نخپر اینا همه هورمون هاتو میریزه به ...

چون داخل مقعد خالی شد ..یه درصد احتما دادم حواسم نبوده ریخته بیرون رفته سمت واژن البته خیلی خیلی عذرمیخوام بلافاصله بعد از خالی شدن مایع رفتم سرویس و تخلیه کردم و شستشو کامل انجام شد اما چون زمان تخمک گذاریم بود گفتم اگه رفته باشه سمت واژن برای همین قرص خوردم ترسیدم

مگه نمیگی مقعدی بوده ؟ خب چجوری با واژن تماس داشته باشه ؟ قرص هم نخپر اینا همه هورمون هاتو میریزه به ...

الان ۸روز گذشت هنوز پریود نشدم ..هفته بعد موعد پریود خودمه...خیلی استرس گرفتم 

2805
چون داخل مقعد خالی شد ..یه درصد احتما دادم حواسم نبوده ریخته بیرون رفته سمت واژن البته خیلی خیلی عذر ...

اگه تخلیه عمیق بوده باشه که نمیره اما سطحی باشه امکانش هست رفته باشه ! 

آخه رفته باشه شستشو فایده نداره 🫥

اگه تخلیه عمیق بوده باشه که نمیره اما سطحی باشه امکانش هست رفته باشه !  آخه رفته باشه شستشو فا ...

نه کاملا داخل بوده سطحی نبود طوریکه سرویس رفتم مجبور شدم زور بزنم خیلی ببخشید انقدر واضح میگم...نمیدونی چه استرسی دارم😑😑😑

2801