دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ربط داره عزیزم بخدا به هممون ربط داره یه بچه حق داره که توی پر قو بزرگ بشه نباید حسرت چیزی به دلش بمونه واقعا اونای که وضعیت مالیشون خوب نیست نباید بیارن اون بچه چ گناهی کرده که باید تو حسرت کوچیکترین چیزا بمونه؟
اون بچه ها گناه دارن دوست عزیز آدم دو تا پرنده هم میخواد بیاره اول به این فکر میکنه جا داره از پس هزینشون برمیاد یا نه اینا که میاریم انسانن حقشونه خوب زندگی کنن عزیز من دلیل نداره چون قدرت زادآوری داریم همینطور بیاریم وقتی شرایطش نیس
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
راهش این به تولید ثروت و کار و تلاش بیشتر تشویق کنید
راهش این بقیه رو دستگیری از بقیه دعوت کنید
قبلا دیکتاتور ها دیگه ای هم بودن که قانون گذاشتن که افراد فقیر ازدواج نکنن یا بچه دار نشن
ولی فقر از بین نرفته
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
عجب پس این همه افسرده و روانی که پولشون از پارو بالا میره چین
خیلی درصد کمی از اون ها هستن که افسردگی داشته باشه حداقل نسبت به افراد فقیر افسردگی کمتره
پس اونایی که میرن روی تیر برق خطر برق گرفتگی رو به جون میخره که دردی کنن چی اونا از خانواده پولدارن ؟
بچه های زباله گرد و کودک کار که این روزا خیلی هم زیاد شدن اینا اگر پدر و مادر درست حسابی رو سرشون بود وضعیتشون این بود؟
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
عزیزم خیلیم مربوط وقتی ندارن و بچه دار میشن بچه هاشون میشن ادم های عقده ای و همیشه میگن فقز عامل فساده اینجور بچه ها نمیگم همشون اما خوب بیشترشون به جاهای خوب نمیرسه کارشون یکیو میشناسم سر همین پول هی با پسرا رفیق میشه یا پسراشون ممکنه خلاف کار شن و میزان فسادجامعه زیاد میشه حالا ضربه های رانی که اینجور بچه ها از نداری میخورن مثل همین حسرت کشیدن برا یه میوه ساده بماند که بعد ها در بزرگسال چههه مشکلات بزرگی درست میکنه چرا اصرار دارن تو بدبختی خودشون یکیو شریک کنن بابا حق اون بچه بر گردنتونه خدا بهتون عقل داده تا استفاده کنین وقتی طرف خودش مستاجره یه حقوق درستی هم ندارن بچه برا چیشونه ؟ حرفشونم اینه میاریم ارزوی مادر شدن به دلمون نمونه اول ارزوهای خودتون رو براورده کنین تا ارزوی بچتون یه میوه ساده نباشه