2777
2789
عنوان

چرا پسرای بالای ۳۰ اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 95 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ب خاطر پول میگم . وگرنه خودم بالای ۳۰ دوس ندارم حس میکنم میره

خب همون پول مگه چه ارزشی داره که خودتو به خاطرش تو اون وضعیت قرار بدی؟

حس کن با یه پسری که نهایتا 5 سال از خودت بزرگتره ازدواج میکنی و باهم مسیر رو ادامه میدین. اون موقع که مثلا اون 40 سالش میشه تو ۳۵ سال داری. همه چی هم دارین، قشنگ تر نیست به نظرت؟

در نقطه مقابل با کسی باشی که هرجایی که میرین همه بگن عزیزم بابات جا موند، بیا برش دار!🥲😂

اره . من تا ۳ سال بزرگتر دوس دارم  ولی متاسفانه اون کوچکترا پول کافی ندارن

خب لنتی نمیشه که جفتشو همزمان داشته باشه!😂 اونم تو این دوره زمونه شخمی که خودمون توش افتادیم.

مگر اینکه پدر پولدار داشته باشه که اونام بیشتر لاشی و نامردن متاسفانه!🫤

2804
لاشی و نامرد باشه  پولدار باشه .  پیرم نباشه   من ک خیلی کم توقعم

خخخ 😂

ببین معمولا این پولدارا آب از دستشون نمیچکه! اون جوونا که تعلیم دیده باباشونن! حساب هر هزارتومنی هم که خرج میکنن دارن! خیلی کم دست و دلباز توشون دیدم! (باور کن اصن ندیدم!)

میمونه اون پیرا، باور کن امید به زندگی دارن که من و تو نداریم!!

خخخ 😂 ببین معمولا این پولدارا آب از دستشون نمیچکه! اون جوونا که تعلیم دیده باباشونن! حساب هر هزارت ...

من ک امید ب زندگیم ۰  ۳ماهه دیگه ۱۸ سالم میشه دیگه رسما پیر میشم.  پولدارای خرم ک بیشترشون خسیسن خاک تو سر پولدارشون

2805
من ک امید ب زندگیم ۰  ۳ماهه دیگه ۱۸ سالم میشه دیگه رسما پیر میشم.  پولدارای خرم ک بیشترشون ...

هنوز 18 سالتم نشده!؟؟😐

برو از زندگی لذت ببر بابا. هنوز اصن زندگیت شروع نشده که! تا میتونی تفریح کن.‌ صبح زود بلند شو برو کوه قشنگ روحت رو جلا میده 

هنوز 18 سالتم نشده!؟؟😐 برو از زندگی لذت ببر بابا. هنوز اصن زندگیت شروع نشده که! تا میتونی تفریح کن ...

من ک احساس میکنم زندگیم تموم شده . مخصوصا عصرا  حس بدی بهم میدع ‌. حقیقتش احساس پیری بهم دست داده .از کوه هم متنفرم   . فقط از سواحل جنوب انتالیا خوشم میاد ک نمیتونم برم نیاز ب ی پیرمرد پولدار  هست

2801