2777
2789
کسی نظری نداره فک کنین پسر خودتون بوده

اگه من بودم موضوع رو میبردم سمت حضرت عیسی و پیامبر شدنشونو هدایت انسانها

البته به نظرم شما با اولین جوابت کنجکاوترش کردی اون منظورش این رابطه ها نبوده

اما خوب یهو بچه سوال میپرسه ادم نمیدونه چی جواب بده

کاش بهش میگفتی الان یه کار مهم دارم بعد میام بهت جواب میدم بلافاصله جواب نمیدادی تخلیه اطلاعاتی نمیشدی😄

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

گفت تمام اعضاي متناظر بدن كاملا كنار هم قرار مي گيرن تا اون اولين سلول بچه ايجاد بشه. منم خب فه ...

به نظرم پسراستارتر اینارو هم بشنوه باز میگه چجوری چجوری؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت تمام اعضاي متناظر بدن كاملا كنار هم قرار مي گيرن تا اون اولين سلول بچه ايجاد بشه. منم خب فه ...

اگه بگم زن و مرد کنارهم قرار میگیرن بعد سلپل تشکیل میشه خوبه؟نظریه گرده افشانی رو هم ضمیمش کنم

اگه من بودم موضوع رو میبردم سمت حضرت عیسی و پیامبر شدنشونو هدایت انسانها البته به نظرم شما با اولین ...

اتفاقا سوالو پرسید گفتم دو ساعته دیگه بهت میگم که بعدش مثلا جواب دادم

به نظرم پسراستارتر اینارو هم بشنوه باز میگه چجوری چجوری؟

😂😂😂 

به نظرم استارتر چون همين حالاشم موضوع تركيب سلول هارو مطرح كرده، ديگه بايد ادامه شم بگه. نميشه حرفو عوض كنه يه چيز ديگه بگه

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
اتفاقا سوالو پرسید گفتم دو ساعته دیگه بهت میگم که بعدش مثلا جواب دادم

😂😂😂

خدا عاقبت هممونو ختم به خیر کنه

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

اگه بگم زن و مرد کنارهم قرار میگیرن بعد سلپل تشکیل میشه خوبه؟نظریه گرده افشانی رو هم ضمیمش کنم

فكر كنم حالا كه سلول رو گفتي، اينو بايد بگي ديگه. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

به نظرم تا همینجاشم زیاد گفتین اینا رو ما تو دبیرستان خوندیم

به همه سوالاش که نباید دقیق جواب بدی انقد بگو که قاطی کنه بعدم بگو سالای بعد تو کتاباتون هست الان واست سنگینه نمیتونم توضیح بدم متوجه نمیشی

منظورم اینه که به کنجکاویش در این صمینه مناسب سنش جواب بدین نه بیشتر

2810