2777
2789
عنوان

💥چطور یه پسر خوب رو میشه برای ازدواج تشخیص داد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 74 پست
ببینید دو جور برداشت میشه کرد از خواستش ۱،اینکه مثل بنده دوست داشته باشه و حس اینو بهش بده که این ز ...

فک کنم دومی بود از حرفاش برداشت کردم خق ندارم برم یه سطل ماست بگیرم از مغازه در نبود حاج آقا از گرسنگی نمیرم😂😂😂خدا رحم کرد بر من میگف تنها نباس جایی بری یا با من یا با داداشت🤯این اومده بود خواستگاری هنوزم باورش برام سخته چقدر میتونه اینقدر راحت خط نشون بکشه اونم بار اول🤦

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
فک کنم دومی بود از حرفاش برداشت کردم خق ندارم برم یه سطل ماست بگیرم از مغازه در نبود حاج آقا از گرسن ...

میدونید اگه ادم با دقت به رفتارها و خواسته ها و افکار طذف مقابلش دقت کنه و با خواسته ها و باور های خودش مطابقت بده تقریبا غیر ممکنه که ازدواجش نا موفق بشه 

🧔اقا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونید اگه ادم با دقت به رفتارها و خواسته ها و افکار طذف مقابلش دقت کنه و با خواسته ها و باور های خ ...

ینی برداشت من اشتباه بود 😳 فک نکنم برای هم ساخته شده بودیم🤷

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ینی برداشت من اشتباه بود 😳 فک نکنم برای هم ساخته شده بودیم🤷

نه

منظورم کلی بود نه اینکه شما اشتباه برداشت کردی!!

اتفاقا شما کار درستی کردی ،البته اگه بیشتر تست و امتحانش میکردی هنوز بهتر بود

چون اونقدر زمونه استپ نمیمونه تا ما خواستگارامونو به راحتی رد کنیم

🧔اقا هستم
نه منظورم کلی بود نه اینکه شما اشتباه برداشت کردی!! اتفاقا شما کار درستی کردی ،البته اگه بیشتر تست ...

من دیگه با این مورد تصمیمم شد هرگز ازدواج نکنم استپ کنه یا نه دیگه زیادی فرق نداره

من دیگه با این مورد تصمیمم شد هرگز ازدواج نکنم استپ کنه یا نه دیگه زیادی فرق نداره

شما تو جو منفی قرار دارید ,یکیشم همین سایته!!

اگه ازدواج موفقی داشته باشی یک سال متاهلی رو به صد سال مجردی نمیدید

🧔اقا هستم
شما تو جو منفی قرار دارید ,یکیشم همین سایته!! اگه ازدواج موفقی داشته باشی یک سال متاهلی رو به صد سا ...

ن اینجا همه شوهراشون خیانتکار و مادر شوهرا زندگی نابود کن و خواهرشوهرا پر رو و فضول اگه راست میگن چرا تاپیک طلاقشون نمیزنن پس دروغه فقط صرفا واسه جمع کردن آدم تو تاپیک همین بیکاری به مغز استخونشون فشار آورده داستان میبافن

ن اینجا همه شوهراشون خیانتکار و مادر شوهرا زندگی نابود کن و خواهرشوهرا پر رو و فضول اگه راست میگن چر ...

اول که طلاقم میزنن !!!

دوم که بنده وقتی با بعضیاشون هم کلام میشم متوجه میشم بعضیا راست میگن 

از روی درک و طرز حرف زدنشون ،اخلاقشون و....

باور کنید خیلی راحته 

🧔اقا هستم
اول که طلاقم میزنن !!! دوم که بنده وقتی با بعضیاشون هم کلام میشم متوجه میشم بعضیا راست میگن  ...

من حوصله خوندن تاپیک خواهر شوهری مادر شوهری و خود شوهری و اینا ندارم مگه چقدر زمان دارم ببینم کی راست میگه کی دروغ از یه جایی به بعد بد بین منفی نگر و تا خدی روانی و ضد مرد میشی وقتی مجبورم نکردن نمیخونم اینطور برام بهتره

تاپیکی که قفل کردی خیلی خیلی سوالش بی ربط بود ، خیلی بی ربط آدم میتونه هم آرایش کنه ، هم نماز بخون ...

درست میفرمایید خودم میدونم ولی فرض کن یه زن اینطور بگه که چون وقت نمیکنم ارایش نمیکنم چون باید پاک کنم چند بار در طول روز

🧔اقا هستم
درست میفرمایید خودم میدونم ولی فرض کن یه زن اینطور بگه که چون وقت نمیکنم ارایش نمیکنم چون باید پاک ک ...

آرایش نکردن دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه

مثلا پسرو دخترت بزرگ شدند وروی همه حرکاتت دقت دارند واین یک زن را معذب میکنه

یا دوست نداره که شوهرش در مورد آرایشش صحبت کنه

ممکنه یک احساس خود کم بینی براش پیش بیاد

وفکر کنه که مردی که به آرایش من دقت داره بیرون از خونه هم به آرایش دیگران نمیتونه بی توجه باشه وباعث تحریکش میشه

نگران میشه که این قضیه میتونه برای شوهر به عنوان بهانه وسود جویی تبدیل بشه

خلاصه که رابطه مرد وزن با تمام شیرینی هاش پر از استرس هست

مردی با خدا درد ودل میکنه میگه خدایا چرا اینقدر دخترها شاداب وشنگول وزیبا هستند ولی زنها افسرده

خدا جواب میده دخترها را من ساختم ولی زنها را شما مردها میسازید.

مطمئن باشید زنها دوست دارندحمایت بدون قید وشرط بشن.

تا بتونند صد خودشون را بزارن.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
درست میفرمایید خودم میدونم ولی فرض کن یه زن اینطور بگه که چون وقت نمیکنم ارایش نمیکنم چون باید پاک ک ...

میتونه خیلی خیلی مشغله داشته باشه 

میتونه تنبل باشه 

یا شاید از آرایش خوشش نمیاد 

قرار نیست آرایش آنچنانی کنه ، با ۵ دقیقه هم میشه آرایش کرد 

کلا کسی که پوست و مو و دندون قشنگی داره ، ۷۰ درصد زیبایی رو داره ، همچین کسی نیازی به آرایش غلیظ نداره 

موهاشو شونه کنه ، یه آبرسان و مرطوب کننده بزنه و یه رژ ، کافیه

میتونه خیلی خیلی مشغله داشته باشه  میتونه تنبل باشه  یا شاید از آرایش خوشش نمیاد  ...

دقیقا 

تمام شد و رفت 

نمیدونم بعضیا چرا نمیییخان قبول کنن 

البته منظورم همسر خودم نیست ،کلی عرض کردم

🧔اقا هستم
2810