2777
2789
عنوان

💥چطور یه پسر خوب رو میشه برای ازدواج تشخیص داد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 74 پست
ادما و مخصوصامردا رو نمیشه اینطور شناخت یه کامیون وقتی میفته زیر بار باید تستش کرد  پسرا وقتی ...

موافقم 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
چون بارها دیدم پسر 35 ساله هول و دخترباز ک با 120 نفر بوده و پسر 25 ساله دیدم چشم و دل سیر ب تربیت ...

اره کاملا درست میفرمایید 

ولی معععمولا پسرای بالای ۳۰دیگه پفشون خوابیده و فکر زندگی و پیشرفت هستن 

اگه از حدود۳۰_۳۵بیشتر شد و ادم نشد دییییگه نمیشه 

🧔اقا هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کاملا درست میفرمایید  ولی معععمولا پسرای بالای ۳۰دیگه پفشون خوابیده و فکر زندگی و پیشرفت ه ...

من همینجا چندتا آقای بالای ۳۵ میشناسم 

که موقعیت اجتماعی خوبی دارن 

ولی عین پسرای ۱۷_۱۸ ساله ، هَولن 

دنبال دختر بازی و... 

بعضیا کلا از ریشه خرابن 🙌🏻 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
من همینجا چندتا آقای بالای ۳۵ میشناسم  که موقعیت اجتماعی خوبی دارن  ولی عین پسرای ۱۷_۱۸ ...

😂😂😂خانومم کامنتتونو خوند ،دعوام کرد که بنده خدا درست میگه چرا قبول نمیکنی🤐🤦😂

🧔اقا هستم
😂😂😂خانومم کامنتتونو خوند ،دعوام کرد که بنده خدا درست میگه چرا قبول نمیکنی🤐🤦😂

😂👌🏻

بنظر شما ادمی که وجدان داشته باشه میتونه خیانت کنه ؟ وقتی یکی باهات همراه و پایه باشه میتونی خنجر ب ...

خب این پسر خوب را باید از کجا پیدا کرد؟

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

خصوصیات اخلاقی خیلی مغرور پر انرژی رک 

جدی و بعضی مواقعه شیطون  یکم حس میکنم آدما را برای تو اون لحظه خودش می خواد

به طور مستقیم نگفته ولی با رفتار هاش اینجوری بر خورد میکنه

من یک پسری هست خیلی درس خونه تو دانشگاه ولی یه دانشگاه دیگه هست 

همیشه به من احترام می‌زاره شوخی می‌کنه همیشه میگه تو خیلی باهوشی همه جا ازم تعریف می‌کنه موقعه ناراحتی امید بهم میده موقعه خوشحالی باهام خوشحاله خیلی رک هست وقتی عصبی میشه کاملا واضح صحبت می‌کنه 

وقتی اشتباه میکنم معذرت خواهی میکنم میکنم اویل یکم دیر جواب میداد یا خیلی محل نمی‌داد چون خیلی عصبی بود بعدش پیام دادم معذرت خواهی کردم گفت اشکال نداره من به تو اعتماد دارم مطمعنم بهترین کار رو انجام میدی از این به بعد هم فوق العاده ترینی

بعدش فکر می‌کنه من همون دختر قبلم من همون دختر درس خون که کم نمی آورد ولی من اصلا دیگه مثل قبل درس خون نیستم بیشتر وقتم اینجام همیشه تشویقم می‌کنه میگه نخبه ما چطوره چون تو چندتا پروژه که اون مدیریتش داشت من موفق شدم خیلی کلا منو بالا میبره و همه جا ازم تعریف می‌کنه میگه خیلی دوست دارم که تو زندگیت محکمی هدف داری تسلیم نمیشی 

بنظرتون تلاش کنم مثل قبل دختر پر تلاش قبل بشم یا 

تلاش کنم به همین زندگیم ادامه بدم و راستش بهش بگم که دیگه مثل قبل

نیستم

دانشجو❤️👩‍⚕️
خصوصیات اخلاقی خیلی مغرور پر انرژی رک  جدی و بعضی مواقعه شیطون  یکم حس میکنم آدما را برای ...

ببینید شما اصلا نباید تو ذهنتون بگید که باید اینجور یا اونجور باشم بخاطر فلانی ،باید بخاطر ارزش خودتون تلاش کنید 

در خصوص اینجا بودنم که برنامه بزارید برای خودتون 

مثلا بنده برنامه دارم شبا بیام ،حالا اگه بعضی وقتا بیکارم باشم تو روز نمیام چون میشه یه عادت و خوب نیست مخخخصوصا اینجا که اکثرا منفیه جووش

🧔اقا هستم
گاهی وقتها جوری بر خورد می‌کنه حس میکنم خیلی مهم هستم براش ولی گاهی وقتها جوری بر خورد می‌کنه مثل ای ...

اصلا اینجور فکر نکنید تا وقتی که تقریبا مستقیم چیزی نگفته ،

بعدشم حق بدید به قدرت انتخاب ادما

شما اگه دوتا خواستگار بیاد براتون باید یکی رو انتخاب کنی ،و محض همینم بهترینو انتخاب میکنی برای اونم همینه ،(البته قبل از عقد و ازدواج)

🧔اقا هستم
اصلا اینجور فکر نکنید تا وقتی که تقریبا مستقیم چیزی نگفته ، بعدشم حق بدید به قدرت انتخاب ادما شما ...

درسته ولی چرا این طور برخورد می‌کنه اگر واقعا قصدی نداره چرا از کلمه های غیر رسمی استفاده می‌کنه منم خیلی سعی میکنم به روی خودم نیارم که مثلاً عادی هست رفتارات ولی خیلی از کلمه کار های ...استفاده می‌کنه ناراحت نشین ولی واقعا موجودات پیچیده ای هستین اقایون

دانشجو❤️👩‍⚕️
2810