بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوف چقد بده این حس خوب آماده ای همه چی خوبه یهو تو ماشین سر یه چیز چرت بحثت میشع😑
فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟
مدارا و احترام دو طرفه باعث میشه اسن مسائل پیش نیاد
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
ماهم همیشه بیرون میریم یا خرید یا تفریح یا دکتر بحث و دعوا داریم همش درحال سرزنش و بی احترامیه ....من فقط دفاع میکنم از خودم و میبینم جواب فایده نداره سکوت میکنم و توخودم میریزم
ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم. عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار