2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 140789 بازدید | 610 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم شما ک خیلی ادعاتون میشه میدونی خیلیا پول نون ندارن؟ پول پنیر ندارن؟ وعده وعده پول غذا ندارن پس ...

بازم سفسطه است مقایسه میوه نوبرونه با نون و پنیر اگه بچه ای حتی نون خالی برای خوردن نداشته باشه مدرسه هم نمیتونه بره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
2803
واقعا معنی تاپیک رو نمیفهمید، نوبرانه ندید بچتون ببره مدرسه، هوسناکه خونه بدید کوفت و درد بکنه  ...

عقده ای به تمام معنایی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

خانوما دعوا نکنید ماشالله خانوم های بزرگی هستید چقد بعضی ها بهم توهین میکنن

با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍.‌‌‌‌..🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷
به حرف خدا شک داری؟ با خدا دیگه در نیفتید

کسی به حرف خدا شک نداره، ولی طرف یه زمانی تو یه وضعیتی هست که خودش هم نون شب نداره بخوره بعد بچه میاره تند تند، این درسته؟ 

پدر و مادر باید به یه وضعیت نسبتا خوب و متوسطی برسن بعد اقدام به بچه آوردن بکنن 

خدا اون زمانه که میگه بچه بیارید 

نه توی فقر و فلاکت مطلق 

ای خدا بعضی مامانا میگن ساندویچ نده آجیل نده میوه نده پس بچه چی ببره مدرسه خب دختر من لقمه با نون لو ...

من ی سوال پرسیدم همشون ساکت شدن 

بعضیا پول همین نون لواشم ندارن؟ نون لواشم ندیم دیگه 

2804
اون درست ببین دو طرف یه وظیفه ای دارن اون فقیره وظیفه داره چشمش به مال دیگران نباشه  اون ثرو ...

اخه یه میوس دیگه 

چرا ادم باید بچه دار بشه وقتی پول ربع کیلو میوه رو نداره 

حتما بنده خدا نتونسته کیلویی۵۰۰تومنه  اون مادر و پدر بچه مقصرن دست بچه میدن میتونن الکی بگن ما ...

کم بخره

والا ما هم پولمون کمه ولی دخترم توت فرنگی دلش میخاد چن باری براش خریدم. چیکار کنم از خیلی ها چیزا میزنم ک حدقل شکمشون سیر بشه 

درسته ولی به هر حال شما خواستار اینی همه مثل شما ببینن و فکر کنن اشتباهه . 

اصلا و ابدا....اینکه تو این وضعیت اقتصادی بیمار کمی روان سالم تزریق کنیم به بچمون خواسته من نیست...کار درسته!!!

من نه بچه دارم نه اهل ترشیجات، ولی با این سنم ساعت ده شب برمیگشتم از سر کار تو مترو، گشنم بود وحشتناک یه سمبوسه داشتم تو کیفم یه لحظه خواستم دربیارم بخورم یاد حرف پدرم تو بچگیم افتادم، تو خیابون خوراکی نخور! شاید کسی دلش خواست.....همه چی برمیگرده به شعور به انسانیت....من کی باشم که خواسته ای داشته باشم!!!

2805
کم بخره والا ما هم پولمون کمه ولی دخترم توت فرنگی دلش میخاد چن باری براش خریدم. چیکار کنم از خیلی ه ...

وقتی طرف صفره چجوری بخره خیلیا فقیر هستن

با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍.‌‌‌‌..🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷
منم منم های الانم با سختی زیاد ساخته شده...به همین سختیایی که کشیدم مینازم

عزیزم ادمای سختی کشیده منم منم ندارن 

منم منم یه صفت مخصوص کسایی که کلشون باد داره

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
2801