2777
2789
عنوان

چرا میوه نوبرونه میدید به بچه هاتون میارن مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 140789 بازدید | 610 پست

اینم ادا بازی جدید ملت ندید بدید بدبخت امدن مد کزدن گوجه سبز و چاقاله گرون لاکچریه والا ما میرفیتم مدرسه پیر مرده جلو در مدرسه با چرخ میفروخت بسته ای 50تا تک تمن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من خودم خیلی ناراحت میشم پسرن بیرون چیزی بخوره حتی وقتی بیرون میریم بستی و هرچی میخواد میخرم میریم تو ماشین وقتی خورد برمیگردیم ، دلم میشکنه بچه ای نگاه کنه ، حالا بچه من مدرسه نمیره ولی اگرم رفت حالا تایم مدرسه میوه فقط سیب میدم ،چه اشکالی داره با دل بقیه راه بیایم خوب تو خونه نوبرانه رو بخوره ، توروخدا از بچگی یاد بدید که هوای بقیه رو داشته باشن ، صحنه جنگ که نیست آرامش بخوایم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

های پولدارهای باکلاس فکر کردید برای خدا کاری داره که تمام هست و نیست تون رو در کسری از ثانیه ازتون ...

های به کسی که دل بچشو میشکونه با خودخواهی تمام و چون بچه خودش نمیتوه داشته باشه بقیه هم نباید داشته باشن های های هاییی

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
2803
🤣🤣🤣 اگه فایده نداره نمیفهمن منم ادامه ندم

بخدا ادم نمیفهمه چرا انقد مقاومت میکنن در مقابل فهمیدن .ادامه ندیم بهتره چون کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو زده به خوابو نه 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

باید خود پدر و مادر اون بچه بفهمن نزارن ببره و ندن بگن خونه اومدی میخوری و مثلا گول بزنن ک دل درد میگیری بیرون بخوری ک بچه چیزی نگه و‌گرنه خود بچه ک نمیفهمه بقیه ندارن نیاره بزرگترا مقصرن

با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍.‌‌‌‌..🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷
شما رفتی رو مین خودت خبر نداری

اوف نه بابا؟ 🤣 زیاد از ادمای فقیر خوشم نمیاد راستی همین که پروفمه واسه مامان و باباش یک خونه ویلایی بهترین جای شهرشون خریده 

پس بهتره روم ریپ نزنی چون دوست ندارم از تفکراتت بخونم

#2025 ARMY STAY                                                            اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅
2804
الان فکر کردی حرص میخورم؟  خیر چون شما از حرفم حرصت گرفته و به جای جواب منطقی سعی داری با این ...

عکس پروفایل تون بازیگری از کره جنوبب نیست؟

وبلاگ من dgbaha.com                         یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

2805

امیدوارم همه ما بتونیم از پس اوضاع اقتصادی وحشتناک الان بربیایم. من حرف اصلیم این بود متاسفانه با وضع اقتصادی بچها خواه ناخواه این مقایسع هارو میکنن و ناکافی بودن چیزایی رو میفهمن و ناکامی رو میچشن شاید بارها و بارها. ما نمی‌تونیم به همه بگیم چیکار کنن چیکار نکنن چون به لطف گسل طبقانی بعضیا رو عرشن که نوش جونشون. بعضیام از بقیه جنبه های زندگیشون میزنن و رو یه بخش دیگه اضافه میکنن. من و شما نمیتونیم بگیم دیگران چه تصمیمی بگیرن چنین اجازه ای نداریم.

اگر روزی خودم صاحب بچه بشم یا نوبرونه کم میخرم هر بار خونه بخوره یا یه بار زیاد میخرم میگم ببره مدرسه با دوستاش بخوره تو کلاس. من برای خودم چنین کاری خواهم کرد و اینکه دیگری چیکار می‌کنه تو حوزه اختیارات من نیس 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
الان فکر کردی حرص میخورم؟  خیر چون شما از حرفم حرصت گرفته و به جای جواب منطقی سعی داری با این ...

* جنوبی 

وبلاگ من dgbaha.com                         یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

ببین شما تا فردا بگو من ال و من بل اولا که موفق تر باشی خدا برات بیشتر و بهتر بخواد ولی الله الله ...

زندگیم جوریه چیدم و واسش زحمت کشیدم که از جای پام مطمئن باشم

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
2801