2777
2789
عنوان

کات کردم☹️چون نیومد خواسنگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من ٢٠ سالگى با همسرم دوست شدم ٥ سال هم دوست بوديم بعد ازدواج كرديم

خب خوشبحالت

موقعیت ادما با هم متفاوته

مطمعنا اگه منم دختر خونگی و تو شهر کوچیکی نبودم

میتونستم با کیس بهتری اشنا شم

منتها از بین پسرایی که رابطه نخوان و با قرار کم رفتن اوکی باشن این بهترینشون بود

منم خیلی کردم و هر بار اون اومد چرتو پرت گفت ک اره انتخابم یا تو یا هیچکسه باید صبر کنی کار پیدا ک ...

چرا اینده و جونیتو میخوایی با ی ادم صفر شروع کنی؟ چرا میخوایی عمرتو صرف بالا رفتنش کنی که ببیتی تهش میاد بگیرت یا نه ؟ عنرتو جونیتو اترژیتو صرف پیشرفت خودت کن مطمئن باش به ی جای مطلوب که رسیدی کیسهای با ارزش و بهتری میاد سمتت

2804
خب خوشبحالت موقعیت ادما با هم متفاوته مطمعنا اگه منم دختر خونگی و تو شهر کوچیکی نبودم میتونستم با ...

دقیقا هنین دلیلی که گفتی باعث انتخاب ادمهای اشتباه برای خانواده های سنتی و شهرهای کوچیکی میشه باور کن چند سال صبر کنی قخطی شوهر نمیاد درس بخون برو دانسگاه شهر بزرگتر و بهتر

2805