2777
2789
عنوان

کات کردم☹️چون نیومد خواسنگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
کار خوبی کردی خیلیا توانایی همین کات رو هم ندارن پنج شش سال این زنجیر رابطه رو به پای خودشون میبندن& ...

منم خیلی کردم و هر بار اون اومد چرتو پرت گفت

ک اره انتخابم یا تو یا هیچکسه

باید صبر کنی کار پیدا کنم ال و بل

ولی الان میگم کارم پیدا کنه باز ی بهونه دیگ در میاره

دوستی با پسرا تهش بدبختیه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
2804

بهترین کارو کردی اصلا خودتو ناراحت نکن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
دوساله زیاده بایدزودترمیشناختیش که بگیرنیس بازم دیرنیس کارخیلی خوبی کردی

اخه گفتم سنش کمه

لابد بعد دانشگاه و خدمت اوکی میشه

هنوزم سربلزه ولی حرفاش و شخصیتش دیگ دلمو زده

نمیتونم بیشتر از دو سال دوست بمونم دیگ

2805

خوب کردی هر جا جلوی ضرر و بگیری منفعته

حالا تو خودت کات کردی.... دوس پسر دوست من که بعد 4 سال با دوستم کات کرد😶گفت به نتیجه نمیرسیم عقایدمون مثل هم نیست😑😂عوضی کارشو کرد و رفت پی زندگیش

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2801