اول بگم که گوشت شترمرغ قبلنا از گوسفند گرون تر بود الان برعکس شده و ما از گوشت گوسفند ارزون تر خریدیم.
گوشت خامش یه بوی خاصی میده که خب شاید خیلیا مثل من نپسندن اما به محض اینکه میپزه بوش از بین میره.
من بهش آبلیمو و رب زدم و داخل روغن تفت دادم که کامل بوش رفت و عطر خوبی داد.
مزه اش هم یه مزه خاصه ولی خیلی خوشمزه است. رنگش هم دقیقا مثل رنگ گوشت گوسفند تیره است که بخاطر درصد بالای آهنشه.
مزاجش هم گرمه😉
حالا اگه شما نکته ای درباره پختش دارید ممنون میشم بهم بگید 🌱