2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33037 بازدید | 4874 پست
سلام سلاممنو کسی یادش هست؟از پارسال کسی مونده هنوز اینجا؟

سلام عزیزم خوبی آره من شمارو یادمه خیلیم تگ میکردم شما رو سر چالشها اگه یادتون باشه🥰 بللللله مارال جون و بهارجون که البته طلایی شدن ولی افتخار میدن سر میزنن و چند دوست دیگه😍

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😍😍😍😍😍خوبی؟سپیده و سمیرا کجان؟

فدات عزیزم😍😍😍😍

والا سمیرا جون فعلا یه مدت به خاطر درس و امتحان بچه ها نمیتونه سر بزنه و سپیده جانم هم طلایی شدن و گاهی میان سر میزنن به تاپیک البته دیر به دیر.. فعلا تاپیک بازه و بچه ها دلی گزارش میزارن سرگروه نداریم اما بهم انگیزه میدیم و تو رژیمیم

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
فدات عزیزم😍😍😍😍والا سمیرا جون فعلا یه مدت به خاطر درس و امتحان بچه ها نمیتونه سر بزنه و سپیده جان ...

😔😔😔😔

من که دیگه ول کردم رژیمو

از روی ناراحتی و اعصاب هم خیلی میخورم

دوباره بیش از حد شده وزنم و خیلی ناراحتم

تازه داشتم با خواهرم حرف میزدم که چجوری یه دوره چهل کیلو لاغر شدم که حرف از این گروه هم شد

گفتم بیام یادی کنم و عرض سلام و ادب

ولی حیف همش برگشت و دوباره شدم همون چاقالوی قبل😔😔😔😔

خواهش میکنم عزیزم راحت باشمنم سایت کم میام دیروز کالریم زیاد شد ولی از ۴ و نیم عصر رفتم فست و همه چی ...

راستی دوشنبه هفته دیگه وزن کشی داریم یادت نره عزیزم... تو این مدت بیا سر بزن گاهی تا انگیزت کم نشه👌✌️

😔😔😔😔من که دیگه ول کردم رژیمواز روی ناراحتی و اعصاب هم خیلی میخورمدوباره بیش از حد شده وزنم و خیل ...

سلامت باشی عزیزدلم بزرگواری❤️❤️ خوب کاری کردی اومدی خوشحال میشم دوستان و بچه های قدیم رو میبینم...

واقعا ماشالله بهت که چه انگیزه داشتی و این همه کاهش وزن رو با موفقیت انجام دادی..ولی خب حفظ و تثبیت وزن از کاهش خیلی مشکلتره.. امیدوارم دوباره ارادتو جمع کنی و تو مسیر درست حالا چه اینجا تو گروهمون چه زیر نظر دکتر و از هر روشی که میتونی دوباره به موفقیت برسی... مهم شروع کردنه✌️✌️یکبار تونستی باز هم میتونی💪

سلامت باشی عزیزدلم بزرگواری❤️❤️ خوب کاری کردی اومدی خوشحال میشم دوستان و بچه های قدیم رو میبینم...وا ...

دوبار تونستم😔😔

بازم باید بتونم👍👍👍

برای بار سوم هم باید بتونم

مرسی از انرژی مثبتت😘😘😘

😔😔😔😔من که دیگه ول کردم رژیمواز روی ناراحتی و اعصاب هم خیلی میخورمدوباره بیش از حد شده وزنم و خیل ...

دیگه هم این استیکرای غمگینو نزار و به خودت این حرفارو نزن ..مهم اینه میدونی کجای کاری میدونی چه خطاهایی داشتی و میدونی چجوری میتونی دوباره موفق باشی😘

دوبار تونستم😔😔بازم باید بتونم👍👍👍برای بار سوم هم باید بتونممرسی از انرژی مثبتت😘😘😘

انشالله عزیزم انشالله👏👏خواهش میکنم عزیزم🥰🥰

حتما حتما میتونی به خاطر سلامتی و حس خوب😃 هممون به همین دلایل اینجاییم😘

نه عزیزم انشالله هفته بعد گزارش وزن میزارم..آفرین بهت نزدیک به یک کیلو کاهش😍 عاااالی واقعا👏👏💖

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

دوست دارم گزارش وزنتونو ببینم انشالله هممون عالی پیش بریم

دوشنبه منتظرتم🥰💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
راستی دوشنبه هفته دیگه وزن کشی داریم یادت نره عزیزم... تو این مدت بیا سر بزن گاهی تا انگیزت کم نشه👌 ...

سلام قشنگم راستش اینجا خیلی فعال نبود و من نیاز به انگیزه و انرژی داشتم رفتم تو یک گروه تو روبیکا 

انشالله عزیزم انشالله👏👏خواهش میکنم عزیزم🥰🥰حتما حتما میتونی به خاطر سلامتی و حس خوب😃 هممون به هم ...

سلام من دوشنبه خودمو وزن کردم با شما هم وزنم

دقیقاااا 71.200 😁👀

از 21 آذر رژیمو شروع کردم

🧚🏻‍♀️

بچه ها من امروز صبحانه یه کف دست سنگگ خوردم با نصف قوطی کبریت پنیر اومدم خونه مامانم بچه ها رو بردارم اصرار کرد بمون ناهار که یه کاسه سوپ جو با کف دست بربری و سه تا شکلات پشمکی با چایی خوردم الان از ساعت دو رفتم فست 

بچه ها یه سوال به نظرتون تا فردا شب هر وعده رو سبزیجات و میوه بخورم خوبه یا نه؟ من از بیست و یکم تا تقریبا هشتم اینا سه کیلو کم کرده بودم خیلی عالی بود کلا قند و شیرینی جات رو حدف کرده بودم ولی دو سه روز هست هر از گاهی یکی دو تا میخورم فکر کنم به خاطر قرص عفونت آزیترو باشه که باز میخام پرخوری کنم کسی راهکار داره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه من میخام تا پنجاه و پنج برم بعد ثابت نگه دارم یعنی میخام تا عید هشت کیلو کم کنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم