2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32985 بازدید | 4872 پست
میزارم .هنوز کم نکردم اخه😵‍💫

الکی😐😐😐

مگه میشه آخه 

با هم شروع کردیم ۲۰ روزه 

من ۴ ،۵ کیلو کم کردم 

تو هیچی 

حتی یه کیلو 

قشنگ رعایت میکنی 

شاید استپ کردی

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

سلام بچه هاامروز میخواستم روزه بگیرم متاسفانه نشدفقط وعده سحر اضافه شدسحر نان ، پنیر ، حلوا 150صبحان ...

سلام عزیزم

نوش جانت عالی بودی👏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نوش جونت ‌عه؟؟ ولی بچه های من رفتن مدرسه😂خداروشکرررر

نه برا من خونه س

پس بی صبرانه منتظر گزارش رقصتم🤣

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
موفق باشی عزیزم فقط به خودت فوشار نیار😁

چشم فرمانده💐

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

@خزان_نارنجی    

@مارال37    

سلاااام دخترا من الان خودمو وزن کردم از ۷۸ شدم ۷۴ نیم تااازه نهار اینام خوردم با شکم پرررر😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ماااارال رقیبت افتاد جلووووو

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
@خزان_نارنجی @مارال37 سلاااام دخترا من الان خودمو وزن کردم از ۷۸ شدم ۷۴ نیم تااازه نهار اینام خورد ...

75نیم ۳کیلو کاهش😐😐😐😐تعجبببب میکنم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
نه باباااا😍😍😍😍 عالیه دخترررر مبارکت باشه آفرین

😶قربونت ولی تعجب میکنم ۳کیلو کم کردم یروز میخورم یروز نمیخورم فک کنم مال اینه😂😂از ۷۸ شدم ۷۵ با شکم پرم