2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33110 بازدید | 4874 پست
نوش جان کیک خامه ای میقولی

🥲😂تولد ابجیام بود امشب ۸۰گرم خوردم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
بخر ضرر نمیکنییکی میان وعده صبح بخوریکی هم بعد از ظهر

ازاون سفتا 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم که کم درست کن هیچی دم دستت نباشه بری دور بزنی هیچی گیرت نیاد اب بخوری بیایی بیرون😂

🤣🤣🤣🤣متاسفانه همیشه غذاهام زیاده دستم واسه کم نمیره

منم ازت بدم میاد😂😂🤪🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️فرااااااااار البته وقتایی که زیاد میخوری رو میگما .مواقع عادییی ...

سمیرا نگو امروز ۵۰۰ کالری بودم🤌😎

میفهمم خیلی سخته بعضی روزها

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1