2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 30745 بازدید | 4577 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بچه هاسحر نان ، پنیر عسل 120افطار نان ، پنیر ، شیره 490شام کته شوید ، مرغ ، بروکلی 550مصرفی 116 ...

سلام عالی باریکلا

نوش جانت قبول باشه منکه دیروزو گند زدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
قبول حقپس بگوچرا خبری ازت نیست

آره خونه نبودم دیروز بابام ناهار برد آبگوشت ،مامانمم چلو کباب برا شام درست کرد همسایشونم کیک نذری آورد با آجیل و اینا وای نگم که کالریم تو ناهار پر شده بود بقیه رو اضافه خوردم ،گفتم امروز روزه میگیرم همسرم صبح صبحانه گرفت ناهارم نذری از روستا دادن بوش مست کنندس😒همسرم برا شام خورد میگه تو عمرم خوشمزه تر از این غذا نخورده

مامانم الان زنگ زده میگه با رژیم چه میکنی 🤧🥲حالا دیشب پسرم به مامانم میگه چرا پیتزا نخریدین🤕

ای خدا از دست اینا من چه کنم

خیلی سخته خیلی

چطور قبلا میگذشتم، و نمیخوردم

الان نمیشه اصلا

نمیدونم چه کنم

میگم همیشه ۵۰۰ تا ۷۰۰ بخورم اینجور روزهایی بتونم بخورم امکانش هست؟وزن کم میکنم یا نه🤕

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
آره خونه نبودم دیروز بابام ناهار برد آبگوشت ،مامانمم چلو کباب برا شام درست کرد همسایشونم کیک نذری آو ...

نوش جونت

فست بگیر بعدش یا روزه

یادم اومد دیروز چهارشنبه بود و 

رفته بودی خونه مامانت

@خزان_نارنجی    

سلام 

مجاز ۱۳۵۰

مصرفی ۱۲۵۰ 

صبحونه 

۳۰ گرم لواش

۳۰ گرم نیمرو 

میان وعده