2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24889 بازدید | 3515 پست

سلام به همه

گزارش امروز

صبح : ۳۰ گرم نون+ کمی پنیر و مربا+ ۱ ماگ نسکافه

ظهر: ۱۵ ق زرشک پلو . مخلفاتم هیچی. حال نداشتم چیزی درست کنم. دستم یاری نموکونه

شب: یه فنقله سالاد بدمزه ترکیب کلم سفید و خیار و گوجه. با یه سس بدمزه تر با ماست و سرکه و خردل و آبلیمو

تامام

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همهگزارش امروزصبح : ۳۰ گرم نون+ کمی پنیر و مربا+ ۱ ماگ نسکافهظهر: ۱۵ ق زرشک پلو . مخلفاتم هی ...

از دست تو با این گزارشات بدمزه😂😂😂 

اصلا باور نمیکنم چیزی که تو درست کنی بدمزه باشه .نوش جونت🥰

گزارش من 

صبحونه لواش .یه کوچولو املت .نصف ق پنیر خامه ای

ناهار آبگوشت و لواش.گوشت کوبیده به مقدار کافی و سبزی خوردن و دوغ 

شام سیب زمینی تنوری با تخم مرغ آبپز 

میان وعده بادام زمینی .انار .نارنگی .۲تا بیسکوییت دایجستیو کاکائویی

تامام.

این همون جوووونیه که پزشو بهم دادی یه نفر بهت گفته بود؟😂😂😂

بععععله گفتم به تو هم بگم گوناه دالی😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بنظرم هر وقت دلمون خواست😂 ولی باز هر چی مدیریت محترم بگن همون رو انجام میدیم😎@خزان_نارنجی

مدیر کیه بابا بیخیااااال

الان فاز برمیداره برامون😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مررسی انقدر سخاوتمندی🙏

چرا افلاین شده بودی دلم شیکست🥺🥺سریع اومدم اینجا😂

گزارش من صبحونه لواش .یه کوچولو املت .نصف ق پنیر خامه ایناهار آبگوشت و لواش.گوشت کوبیده به مقدار کاف ...

مقدار کافی را با ذکر شکل توضیح دهید؟(۵ نمده)

سلام به همهگزارش امروزصبح : ۳۰ گرم نون+ کمی پنیر و مربا+ ۱ ماگ نسکافهظهر: ۱۵ ق زرشک پلو . مخلفاتم هی ...

نوش جونت شاگرد زرنگ😍

ان شالله دستت زود زود خوب میشه❤

اخه من کی فاز برداشتم ها؟؟

عزیزمممم مدیر تویی؟ حواسم نبوووود فک کردم ساراست

2810