2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24934 بازدید | 3526 پست
سلام عزیزم مطمئنم بیشتر کالریت برای دلمه رفته😂

اررره واقعا دلمه با برگ مو خیلی عاشقشم امشب هم دارم🙊🥺😆

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
مشکل اساسی سلولیت پاهام اصلا تکون نمیخورن  چیکارکنم😔😔

حقیقتش راجبش خیلی نمیدونم فقط شنیدم ورزش موثره

حالا میخونم راجبش بهت میگم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی دلبر نیستی که از همه نظر دلبری میکنی لامصصصصصبببب

جوووون😍😍😘😘🥰🥰

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منم الان ورزش میکنم💪 تنهام تا نیم ساعت

من ورزشمو انجام دادم یک ساعت رقص

شنا دیواری ۵۰ تا 

حرکت بازو با کش هم رفتم فردا باید ورزش شکمم برم حتما

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام عزیزم نوش جونت😘😘 سالم خوردی ولی یکم بالا زدی. بنظرم لواش ادمو سیر نمیکنه لامصب

ن بابا گرسنگی کشیدن سخته. خارجیا از اول بچگی که چشم باز کردن کم خوردن عادت کردن . ما انقد برنج نونی خوردیم کلن نمیتونیم ترک کنیم

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
نوش جونت عزیزم

سلام عزیزم گزارشم

صبحانه:بربری۳۳ گرم+پنیر خامه‌ای

ناهار:۱۲۲ گرم کته بدون روغن+خورشت قیمه+چند تا دونه سیب زمینی+گوشته بوقلمون +سالاد فصل با ۱۰ گرم سس هزارجزیره

عصرونه:یه لیوان شیر انبه+نصف فیله سوخاری+دو تا قارچ سوخاری+یدونه سیب زمینی سوخاری

شام:۱۰۰گرم کته بدون روغن+قیمه+بوقلمون+یدونه خیار

مصرفی:۱۲۰۲

مجاز:۱۵۸۰

حالا شاید قبل خوابم یه لیوان شیر بخورم ۱۳۰۰ تا ببندم

🧡
ن بابا گرسنگی کشیدن سخته. خارجیا از اول بچگی که چشم باز کردن کم خوردن عادت کردن . ما انقد برنج نونی ...

اره ماها خیلی عادت کردیم به برنج و نون و این بددده