2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24923 بازدید | 3521 پست
سلام عزیزم مطمئنم بیشتر کالریت برای دلمه رفته😂

اررره واقعا دلمه با برگ مو خیلی عاشقشم امشب هم دارم🙊🥺😆

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
مشکل اساسی سلولیت پاهام اصلا تکون نمیخورن  چیکارکنم😔😔

حقیقتش راجبش خیلی نمیدونم فقط شنیدم ورزش موثره

حالا میخونم راجبش بهت میگم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الکی دلبر نیستی که از همه نظر دلبری میکنی لامصصصصصبببب

جوووون😍😍😘😘🥰🥰

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منم الان ورزش میکنم💪 تنهام تا نیم ساعت

من ورزشمو انجام دادم یک ساعت رقص

شنا دیواری ۵۰ تا 

حرکت بازو با کش هم رفتم فردا باید ورزش شکمم برم حتما

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام عزیزم نوش جونت😘😘 سالم خوردی ولی یکم بالا زدی. بنظرم لواش ادمو سیر نمیکنه لامصب

ن بابا گرسنگی کشیدن سخته. خارجیا از اول بچگی که چشم باز کردن کم خوردن عادت کردن . ما انقد برنج نونی خوردیم کلن نمیتونیم ترک کنیم

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
نوش جونت عزیزم

سلام عزیزم گزارشم

صبحانه:بربری۳۳ گرم+پنیر خامه‌ای

ناهار:۱۲۲ گرم کته بدون روغن+خورشت قیمه+چند تا دونه سیب زمینی+گوشته بوقلمون +سالاد فصل با ۱۰ گرم سس هزارجزیره

عصرونه:یه لیوان شیر انبه+نصف فیله سوخاری+دو تا قارچ سوخاری+یدونه سیب زمینی سوخاری

شام:۱۰۰گرم کته بدون روغن+قیمه+بوقلمون+یدونه خیار

مصرفی:۱۲۰۲

مجاز:۱۵۸۰

حالا شاید قبل خوابم یه لیوان شیر بخورم ۱۳۰۰ تا ببندم

🧡
ن بابا گرسنگی کشیدن سخته. خارجیا از اول بچگی که چشم باز کردن کم خوردن عادت کردن . ما انقد برنج نونی ...

اره ماها خیلی عادت کردیم به برنج و نون و این بددده