2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24972 بازدید | 3543 پست

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

شیر ۲۰۰

مرغ ۴۰۰

ماست یونانی ۲۰۰

پستو ۵۰

هندوانه ۳۰۰

خورش گل کلم ۳۰۰

جمع کل ۱۴۵۰

خیلی زیاد شده خوردنم این دو هفته. 🤦🏻‍♀️

ورزش چهل و پنج دقیقه کلاس پیلاتس رفتم. یعنی احساس کردم ورزشی که دارم میکنم اولاش خیلی خوب فرم داد ولی الان دیگه تغییری ایجاد نمیکنه. رفتم همین جوری سر یه کلاسی تو باشگاه. اون ساعت فقط پیلاتس شروع می‌شد. خلاصه دیدم انگار تو کلاس من از همه جوون‌ترم. تا هشتاد سال اینا بودن. خود مربیم پنجاه بهش میخورد. من تا حالا پیلاتس نرفته بودم. گفتم خوب حالا اشکال نداره با اینا نرمش میکنم کارشون سبکه، بعد خودم میرم دوباره وزنه میزنم. چشمت روز بد نبینه. آخرای کلاس من نفس نفس زنان استراحت میکردم، بقیه راحت حرکاتو انجام میدادن. تمام عضلاتم درد داشت تا شب.😂 به دخترم میگم اینجوری شد میگه کلاسایی که فقط پیرا هستن از همه سخت تره. اینا کار ندارن همه ش دارن تمرین میکنن، بدناشون قویه. کلاسی که همه توش سنا بالاس دیدی، فرار کن.🤦🏻‍♀️😂😂 حالا نمیدونم هفته بعد باز برم یا فرار کنم.😂 برای امروز اسممو تو لیست بادی پامپ نوشتم ببینم این چه جوریه. از پنجره که نگاهشون میکنم همه افتضاح دارن میمیرن. قیافه ها همه در حال شکنجه.🤪😂 دیگه یه مدت برم کلاسای مختلف امتحان کنم شاید یه تغییری تو فرم و قدرت بدنم به وجود اومد. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂 عزیزم چه با مزه نوشتی😂 حالا امتحان کن بیین کدوم بهتره .ولی فیتنسم خیلی خوبه میگن

فیتنس که کلاس نداره. همون دستگاه و وزنه س که خودم میزدم. نوع خاصی مدنظرته؟ حالا البته این باشگاه ما همه جور کلاسم نداره. من هر کدوم به وقتم بخوره میرم فعلا.

من نمیدونم چه دستگاه هایی میزنی تو عزیزم .ولی اینجا فیتنس کلاس داره

سرچ کردم کلاس فیتنس متوجه شدم تقریبا منظورت چیه. همین کلاسی که امروز رفتم شبیه همین فیتنسه، فقط فیتنس رو دیدم وزنه استفاده نمیکردن، ما استفاده میکردیم. ولی حرکات شبیه بود. زمانی که من ایران بودم فیتنس رو میرفتی باشگاه مربی برنامه میداد خودت ورزش میکردی. کلاسای جمعی ایروبیک بود بیشترش. زومبا و یوگا و ….هم بود. کلاس امروز خوب بود ادامه میدمش احتمالا.سمیرا، تو ورزش تو برنامه ت هست؟

سلام دوستان

امروز فست حدود ۷۰۰گرم ولی خیلی اذیت شدم واسه هفته بعد ۲۰۰کالری از کل کالریم کم میکنم

یعنی میشه تقریبا ۱۲۰۰

پیاده روی ۱۰۰۰۰هزار قدم نیم ساعت هم با برنامه پیاده روی در خانه

@خزان_نارنجی    

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
خب اینجوری خوبه👍👍 ببین همیشه آخراش سخته منم اخراش هرچی رعایت میکردم بزور کم میکردم🤦‍♀️

خعلی سخته. بخدا وقتی ۶۹ کیلو بودم میگفتم ۶۰ بشم دیگ رعایت میکنم . ینی ۶۰ میشم فلان. ب ۶۲ راضی بودم . بعدش دیگه  الان ۵۹ هستم نیمتونم کم کنم این ۴ کیلو رو. 

سلام

صبحانه=لواش،تخم مرغ آبپز،آب پرتقال

میان=ساقه طلایی. نمیدونم تازگیا خیلی میخورمش با چایی ناهار=لواش،کوفته ،سبزی

میان=چای،ساقه طلا

شام=ایس پک🤫

کالری مصرفی=۸۹۲

کالری مجاز=۵۰۰

آب ۸ لیوان

چای=۳لیوان

از ۶ ب بعدم چیزی نخوردم. ۴۰۰کالری بود تا که آیس پک دیگه خرابش کرد.

فردا بکشم ببینم چند شدم🥲

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
سلام عزیزم ۵۷۷ کالری شد ،اصلا گرسنم نبودا ۷۷ تا رو الکی زیاد خوردم ،ولی ورزش داشتم امروز رقص و ورزش

@خزان_نارنجی    

عزیزم حواسم نبود تگ نکرده بودم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1