2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24940 بازدید | 3529 پست

سلام بچه ها

صبح نان ، ارده ، شیره        370

ناهار شوید پلو ، چرخی      378

بادام ، زردآلو خشک            113

شام آش رشته دو ملاقه     546

( با یک ملاقه سیر نمیشه آدم )

مصرفی 1411

مجاز   1300

پیاده    1/5

@خزان_نارنجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی گزارش امروز 

ص نان سنگک پنیر خیار گردو ۲۴۵ کالری 

ن الویه+نان سنگک ۵۳۸ 🙄

ش ویفر+زردآلو+سیب و یکم مغز تخمه+یکم اش شولی که نبود تو مانکن زدم آش سبزی ۵۲۲ 

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی ۱۳۰۵

شب اول بود دیگه انشاالله از شب های بعد بیشتر رعایت کنم😐🫣

@آسمان_دریا   شما سرگروه من هستین عزیزم ❤️

@خزان_نارنجی    😬😬😬

@__delbar__   😁😁

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
سلام بچه ها صبح نان ، ارده ، شیره        370 ناهار شوید پلو ، چرخی   &nbs ...

نوش جانت

آره واقعا کاش آش رشته کالریش کم بود🫠

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
اگه اذیتت نکنه خوبه ولی اگه اذیت میشی هر روز نکن اینکارو

ن هر روز نمیکنم چون میبینی مهمون شد هفته ای دو بار چیزی پیش اومد تولدی فلانی جبران میشه😂.

این دوشنبه وزن میکنم اگ پایین نیومده باشم استپ شدم ینی.

این همه اومدم پایین  وزن کم کردم خب ولی  این ۵ کیلو برای من ی کوهه انگار اصن نمیتونم  رعایت کنم. 

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
خب یعنی میری خونه ی مادرشوهرت باز؟  خونه هاتون نزدیک هم نیستن مگه؟

اره😞 نه دوره

ولی بهارم هست میرن روستا منم باید برم باهاشون🥲

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

@خزان_نارنجی    @پروازبلند    

صبحانه شیر و‌کیک شکلاتی ۳۰۷کالری

م و صبح چای و قند و خیار ۳۱کالری

ناهار سیب زمینی و مرغ سرخ شده ونان لواش و سبزی و خیار  ۵۲۷ کالری

م و عصر چای و خرمای خشک و عسل(فشارم افتاده بود)  ۴۳کالری

شام  ماهی سرخ شده و گوجه سرخ شده ۲۹۳کالری

م و شب خرمای خشک و چای و تخمه و الوچه و هندوانه ۱۹۰ کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۳۹۰ کالری

مریضم چند روزه نتونستم کالریمو پر کنم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو