2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

سایت این چند روز خیلییی به سختی برای من باز شد. کلا هم که مریض بودم. حالم بهتر شد میام دوباره گزارش میدم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

امروز مریض بودم همه ش تو تخت بودم پس ورزش و حای فعالیت روزمره هیچی. 

گیلاس ۱۰۰

انبه ۱۰۰

شیر ۵۰

جمع کل ۲۵۰

قصد رژیم نداشتم حالم خوش نبود. چالشم هیچی متاسفانه. البته قند و شام خودبخود انجام شد.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی این گزارش دیروزم بعد از ظهرش خیلی گرسنه بودم میان وعده زیاد خوردم برا شامم که خوابم برد😁ببشیددددد

@خزان_نارنجی    

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

خداقوت عزیزم خونه تکونی با اون فسقلیا🤩

فدات آره دیگه مهمون میخوام دعوت کنم گفتم تمیز کنم 

گزارش دیروزم تا یادم نرفته بدم

صبحانه نان چای کره و پنیر 

ناهار کوکو سیب زمینی و نان

شام سالاد فصل +لوبیا قرمز پخته ۲۰۰ کالری

میانوعده هندوانه لواشک 

محاز ۱۵۰۰ مصرفی ۱۳۰۰

ورزشم که درگیر خونه تکونی ام🤦‍♀️

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

سلام عزیزم نوش جونت   چقدر فعالیت روزانه داشتی😳

عههه فک کنم دستم خورده متوجه نشدم من اصلا اونجا چیزی ثبت نمیکنم فقط زیرش ورزشمو ثبت میکنم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

سلام نه من لیست نمینوشتم . دیگه تاپیک وزن داریم خودتون وارد کنید  البته که گزارشم نمیدی🤨

وقت نمیکنم حتما حتما از فردا میدم.

ممنون

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
دوستان من هم میتونم شرکت کنم؟  عمل مامو داشتم و فعلا نمیتونم ورزش کنم

سلام عزیزم عمل سختیه؟ دردداره؟ من سینم کوچیکه ولی چون سوتین نمیزاشتمو نمیزارم توی خونه افتاده شده میخوام سرش بیاد بالا

فدات بشم. وظیفه ام همینه که پیگیر باشم درسته شاید بعضیها خوششون نیاد ولی خب گروهمون واسه همینه آها ...

سلام و وقت بخیر به ساناز عزیزم

گزارش سه شنبه کالی مصرفی۱۱۱۷ مجاز۱۱۰۰

آب ۵ لیوان ورزش والیبال ۳۰ دقیقه

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد