2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25003 بازدید | 3548 پست
به امیدخدا🤩🤩 خوبه خیلی زیاد نکردی آفرین👍 😘😘

دلبر خانوووم🥲

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
دلبر خانوووم🥲

خیییییلی بدی🥺

میدونی چقدر دلم برات تنگ شد ؟؟؟؟؟

خصوصیت پیام دادم

تگت کردم

اصلا نبوددددی

اخه ادم یهویی میررررره؟؟؟؟؟؟؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به مریم خانوم کوکی پز کدبانووووو داشتی خوب کم میکردی حیفه ول نکن گزارشو حتما بذار🤩

قربونت 

آره بخدا فحش گذاشتم مال خودم 🤣🤣🤣🤣

گزارش امروز

صبحانه املت و لواش

ناهار استامبولی و سالاد شیرازی 

شام الویه و نون باگت 

میانوعده کوکی 🤦‍♀️هندوانه موز 

ورزشم فعلا نتونستم هروقت خواستن بچه ها بو کشیدن بیدار شدن نزاشتن 🤦‍♀️

مجاز ۱۵۰۰

مصرفی ۱۴۹۰

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

سمیرا میگم من فردا و یکشنبه ناهار دعوتم فستمو چه روزایی بگیرم؟؟؟

میشه پنجشنبه و شنبه فست باشم؟؟؟؟

@خزان_نارنجی    

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

سلاممممم❤️😍 کالری دریافتی ۹۶۰ میان وعده صبح : آلوزرد خشک ناهار : شیرین پلو میان وعده عصر : ملو ...

سلام عزیزم. چقدر شامت پر زحمت و مقوی بوده 😡

نوووووش جونت خوشگل خانوم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
خواستم سالم خوری کنم ممنونم عزیزم❤️😂

خیلی سالم بودا یعنی تو هنگم از وقتی دیدمش

باید توی لیست شام و ناهارم قرارش بدم خیلی سالم و خوبه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

@خزان_نارنجی   عشقم گزارشم دعوام نکن چیزی جز کیک صبحونه پیدا نکردم عصرونه بخورم 

صبحانه:بربری پنیر دو گرم کره

ناهار:کوکو سیب زمینی +سس کچاپ+نان باگت+گوجه خیارشور پیاز

عصرونه:کیک صبحونه

شام:باقالی پلو+گوشت چرخ کرده+ماست

مصرفی:۱۴۵۵

مجاز:۱۵۸۰

🧡
سلام بچه ها صبح نان ، پنیر ، کره ، خرما  310 شیر ، بادام 168 ناهار آبکش چرب ، مرغ  492 ...

سلام گلم. دم شما گرم خیلی عالیه

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت ❤️😘

میگم هر هفته واسه گروه آبی یه چالش بذاریم. نظرت؟

مثلا ۶۰۰۰ گام هرروز

آب ۸ لیوان به بالا

حذف قند مصنوعی و هله هوله

شام سبک و بدون برنج و نون

ایده داری بده