2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25003 بازدید | 3548 پست
به امیدخدا🤩🤩 خوبه خیلی زیاد نکردی آفرین👍 😘😘

دلبر خانوووم🥲

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
دلبر خانوووم🥲

خیییییلی بدی🥺

میدونی چقدر دلم برات تنگ شد ؟؟؟؟؟

خصوصیت پیام دادم

تگت کردم

اصلا نبوددددی

اخه ادم یهویی میررررره؟؟؟؟؟؟؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به مریم خانوم کوکی پز کدبانووووو داشتی خوب کم میکردی حیفه ول نکن گزارشو حتما بذار🤩

قربونت 

آره بخدا فحش گذاشتم مال خودم 🤣🤣🤣🤣

گزارش امروز

صبحانه املت و لواش

ناهار استامبولی و سالاد شیرازی 

شام الویه و نون باگت 

میانوعده کوکی 🤦‍♀️هندوانه موز 

ورزشم فعلا نتونستم هروقت خواستن بچه ها بو کشیدن بیدار شدن نزاشتن 🤦‍♀️

مجاز ۱۵۰۰

مصرفی ۱۴۹۰

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

سمیرا میگم من فردا و یکشنبه ناهار دعوتم فستمو چه روزایی بگیرم؟؟؟

میشه پنجشنبه و شنبه فست باشم؟؟؟؟

@خزان_نارنجی    

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

سلاممممم❤️😍 کالری دریافتی ۹۶۰ میان وعده صبح : آلوزرد خشک ناهار : شیرین پلو میان وعده عصر : ملو ...

سلام عزیزم. چقدر شامت پر زحمت و مقوی بوده 😡

نوووووش جونت خوشگل خانوم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
خواستم سالم خوری کنم ممنونم عزیزم❤️😂

خیلی سالم بودا یعنی تو هنگم از وقتی دیدمش

باید توی لیست شام و ناهارم قرارش بدم خیلی سالم و خوبه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

@خزان_نارنجی   عشقم گزارشم دعوام نکن چیزی جز کیک صبحونه پیدا نکردم عصرونه بخورم 

صبحانه:بربری پنیر دو گرم کره

ناهار:کوکو سیب زمینی +سس کچاپ+نان باگت+گوجه خیارشور پیاز

عصرونه:کیک صبحونه

شام:باقالی پلو+گوشت چرخ کرده+ماست

مصرفی:۱۴۵۵

مجاز:۱۵۸۰

🧡
سلام بچه ها صبح نان ، پنیر ، کره ، خرما  310 شیر ، بادام 168 ناهار آبکش چرب ، مرغ  492 ...

سلام گلم. دم شما گرم خیلی عالیه

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت ❤️😘

میگم هر هفته واسه گروه آبی یه چالش بذاریم. نظرت؟

مثلا ۶۰۰۰ گام هرروز

آب ۸ لیوان به بالا

حذف قند مصنوعی و هله هوله

شام سبک و بدون برنج و نون

ایده داری بده