2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25010 بازدید | 3549 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دلبر جون منو یادته؟

سلااااام😍😍😍😍

چطوری عزیزمممم؟

اوه من کلی تگت میکردم بدش اسم کاربریتو یادم رفت هی میزدم ابنبات چوبی

ارررره عشقم یااادمه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزم نوش جونت

ممنون گلم😘

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
ص= تست جو، کره بادام زمینی، عسل، شیر ن= ۱۰ ق پلو، ۲ق خورشت میگو، ۲قاشق سالاد شیرازی م و = هندونه ی ...

عزیزم احساس می کنم اشتباه کالریتو حساب کردی

صفحه اولو دوباره بخون

من با ۹۸ کیلو وزن ۱۶۵۰ کالریمه

دوستان عزیزم شما چ ورزشایی انجام میدین و چ وقت؟ خواستم هوازی انجام بدم ولی خیلی خستم بود چون پری هس ...

من بیشتر می‌رقصم

یا تو خونه پیاده روی و یکم حالت دو

با دخترمم یکم بپر بپر میکنم

@sky9301     سلام سانازی جان دعوام نکنی ۱۰۰۰ کالری شاید یکم بیشتر شده باشه وزن نکردم ن ...

سلام مارالم. نوش جونت

اولا که لامصب کیک یه تیکه آدم میخوره یه عالمه کالری میزنه واسش

گوجه سبز مگه چند تا خوردی دختر اینهمه کالری زدی؟ نگو که کیلویی گذاشتی جلوت 😂😂

من از بعد بارداری دوم دیگه گوجه سبز دوست ندارم متاسفانه ذائقم عوض شده کلا

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام بچه ها صبح نان ، پنیر ، کره ، مربا  330 گردو 45 ناهار نان ، پنیر ، خرما 196 شام گوشت گ ...

سلام گلم. نوش جونت عزیزم

بعضی وقتا حس ورزشو پیاده روی نمیاد

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام مارالم. نوش جونت اولا که لامصب کیک یه تیکه آدم میخوره یه عالمه کالری میزنه واسش گوجه سبز مگه ...

همون یه تیکه خوردم 

گوجه سبز زیاد خوردم قبلا وزن میکردم اصلا حال نداشتم🤕۴ لیوان زدم ولی فکر کنم بیشتر خوردم

منم عاشق ترشم اصلا ازش نمیفتم زمان مجردیم درست مثل معتادا دراز میکشیدم رو زمین به خودم میپیچیدم تا برام یه ترشکی لواشکی آلبالو یا آلوچه برسونن جون بگیرم،بعد خوردنش بلند میشدم مینشستم و میخندیدم😅

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1