2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25028 بازدید | 3553 پست
اگر آدم هفته ای یکبار چیزی ک میخاد رو بخوره و مازاد کالری بشه چی میشه؟ آیا چاق میشه😑

اگه فقط هفته ای یه بار باشه نه. اونو وعده چیت حساب کن

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
اگه فقط هفته ای یه بار باشه نه. اونو وعده چیت حساب کن

😁😁😁

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ۵کیلو باید کم کنی  بله دلبر سرگروهته .چیشد یهو رفتی

دیگ ۵۸ بودم گفتم خوبم بقیه هم گفتن دیگ بسه فلان دیگ بیخیال شدم کلن 😂.

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
😁😁😁

شیطون نکنه خراب کاری کردی. چه خنده ایم میکنه 😂😂

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام

صبحانه=لواش،پنیر،چای

ناهار= ران مرغ،سبزی خوردنی

میان=گوجه سبز،چای سیاه

شام=کاچی،لواش،آش ماست،چای

کالری مصرفی=567

کالری مجاز=1200

مصرف آب=۱ لیوان

چای سیاه ۷ لیوان 

@__delbar__    

دلی   اگ مصرفی رو پر کنم خب نمیتونم رعایت کنم بیتشر میخورم بزار چن روز اینجوری کم بخورم تا معدم عادت کنه بآشه جونم؟

دلی کاچی پختم ولی کمی شل شد 😂😂

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    

سلام سر گروه @خزان_نارنجی   امروز روز چیتم بود 3200باید کالری مصرف میکردم خیلی نتونستم بخورم انگار این چند روز معده ام کوچیک شده نمی‌دونم ماکارانی اینا خوردم سعی کردم کالریم رو پر کنم حساب نکردم چقدر شد اما سی و سه دقیقه هم پیاده روی آهسته @mom_artinam    

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
سلام دوستان آب یه بطری ۱/۵خوردم ورزش نیم ساعت پیاده روی سریع (کار خونه زیاد داشتم) @s ...

سلام مینو جون. خوبی گلم؟

روزت مبارک باشه عزیزم

نوش جونت. نه خسته