2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25052 بازدید | 3555 پست

ص: ۴برش نان ، یه قوطی کبریت ، یه گردو، چای ۲خرما

م و ۱= موز خیار

ن= ۱۰ ق برنج ۴ عدد ماهی کوچیک

م و ۲= هندوانه موز چای یه کلوچه

ش= سیب زمینی سرخ شده ۱ عدد ، نصف نان

کالری دریافتی ۱۶۴۴

کالری مجاز ۱۸۰۰

متاسفانه امروز با کالری غیر سالم پر شد🥲

@خزان_نارنجی    

@sosoo7049    

@lite    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

ص: ۴برش نان ، یه قوطی کبریت ، یه گردو، چای ۲خرما

م و ۱= موز خیار

ن= ۱۰ ق برنج ۴ عدد ماهی کوچیک

م و ۲= هندوانه موز چای یه کلوچه

ش= سیب زمینی سرخ شده ۱ عدد ، نصف نان

کالری دریافتی ۱۶۴۴

کالری مجاز ۱۸۰۰

متاسفانه امروز با کالری غیر سالم پر شد🥲

@خزان_نارنجی    

@sosoo7049    

@lite    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سرگروه عزیز شبت بخیر🥰گزارش امروز

صبحانه نصف لواش و ۱ قوطی کبریت پنیرو ۱ گردو

م.و ۱ پرتقال

ناهار نصف لواش و ۴ ق سوسیس تخم مرغ

م.و نصف لیوان شیر و ۲تاخرماو یه پیاله ماست(با فاصله)

شام ۲کف سنگک و ۴ ق گوشت کوبیده و نصف لیوان اب ابگوشت و سبزی

اخرشب نصف لیوان شیر

کالری مجاز۱۴۰۰

کالری مصرفی ۱۴۰۰

نیم ساعت پیاده روی و ۲۰ مین هولاهوپ

@sky9301‍ 

@mom_artinam‍ 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
ص: ۴برش نان ، یه قوطی کبریت ، یه گردو، چای ۲خرما م و ۱= موز خیار ن= ۱۰ ق برنج ۴ عدد ماهی کوچیک م ...

نوش جان عزیز..من دارم دیوونه میشم

چیکار باید بکنم واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تگ نمیشین 

ایشالله اینجا بتونم هروقت شروع کردم به یه هفته نرسیده رها کردم پای راستم هم خار پاشنه دارم خیلی اذیت ...

این گزارش دادن بهت انگیزه میده

من هیچوقت رژیم نگرفته بورم نمیتدنستم اینجا که اومدم بخاطر گزارش دادنا منظم شدم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام سرگروه عزیز شبت بخیر🥰گزارش امروز صبحانه نصف لواش و ۱ قوطی کبریت پنیرو ۱ گردو م.و ۱ پرتقال ن ...

سلام عزیزم. خوش مزه هاتم نوش جونت. آخ جون آبگوشت 🤤🤤

اگه میتونی پیاده روی رو ببر بالای نیم ساعت

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
نوش جان عزیز..من دارم دیوونه میشم چیکار باید بکنم واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ تگ نمیشین 

بنظرم کپیش کن دیگه

یجا داشته باش هر وقت خواستی کپی کن🤭😅

@mom_artinam    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما میتونم. ببین توی تاپیکت اون خانومه گفته بود ۲۱ روزو ببینم اگه بتونم اونو انجامش بدم عالی میشه

ببین ساناز در کل من میگم ادم هیچوقت نمیتونه چیزی رو برای همیشه از زندگیش حذف کنه

این چالشای یک هفته و ۲۰ روزه اوکیه

ولی تو نمیتونی تا اخر عمرت نخوری

درنتیجه باید سعی کنی همیشه کنترل شده بخوری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزم. خوش مزه هاتم نوش جونت. آخ جون آبگوشت 🤤🤤 اگه میتونی پیاده روی رو ببر بالای نیم ساعت

قربونت عزیزم ..همچنین 😍

ایشالا از فردا

۴۵ مین خوبه برای پیاده روی؟؟

سلام عزیزم. خوش مزه هاتم نوش جونت. آخ جون آبگوشت 🤤🤤 اگه میتونی پیاده روی رو ببر بالای نیم ساعت

سلام عزیزم من عضو گروه شما هستم

کالری روزانه ام 1400شد تقریبا با دوفست 500تایی

از فردا گزارش میدم

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
بنظرم کپیش کن دیگه یجا داشته باش هر وقت خواستی کپی کن🤭😅 @mom_artinam    

حالا یه پروسه برای ور رفتن و یادگرفتن کپی کردن شروع میشه😂😂ببینیم چیکار میتونم بکنم

ببین ساناز در کل من میگم ادم هیچوقت نمیتونه چیزی رو برای همیشه از زندگیش حذف کنه این چالشای یک هفته ...

نه نخوردنشو نمیگم. اینکه بتونم جلوی هوس بیش از حدمو بگیرم اون منظورمه. وگرنه روزی یه دونه شکلات خوردن یا هفته ای یه دونه بستنی و کیک ایرادی نداره. کار من دیگه از اعتدال گذشته بود رسیده بودم به افراط

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام عزیزم من عضو گروه شما هستم کالری روزانه ام 1400شد تقریبا با دوفست 500تایی از فردا گزارش میدم

سلام گلم. خوش اومدی. امیدوارم اینجا به وزن هدفت برسی

قربونت عزیزم ..همچنین 😍 ایشالا از فردا  ۴۵ مین خوبه برای پیاده روی؟؟

آره تا یه ساعت عالیه واسه چربی سوزی

راستی من هولاهوپ بلد نیستم اصلا. تاثیر داره روی شکم؟

حالا یه پروسه برای ور رفتن و یادگرفتن کپی کردن شروع میشه😂😂ببینیم چیکار میتونم بکنم

🤭😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40