2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25063 بازدید | 3556 پست
@خزان_نارنجی     سمیرا کمک 😭😭😭😭 من خرس شدم قشنگ چتد ماه پیش ۶۸ بودما یادته 🥺🥺🥺...

شرایطت یکم خاصه نمیتونم بگم وایییی چرا ۸۰ شدی و ....

ولی واقعا چرا ۸۰ شدی؟؟🙄🤔😅

خجالت بکش.

احساس میکنم اون موقع ها که ورزش میکردی کمتر سردرد میومد سراغت نه؟

مگه نمیخواستی بری یه دکتر دیگه .نرفتی؟

بیا دوباره شروع کن به خدا اخر تابستون میایی میگی ۹۰ شدما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نوش جان امیدوارم با رقص تونسته باشی پفک و کیک رو بسوزونی

ممنون منم امیدوارم🤭

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
جان جان تولد کی بوده؟ مبارکش باشه😍

ممنون گلم همینجوری جشن دورهمی گرفتیم بی مناسبت🙈

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام دلبرک من نوش جونت بشه دخمل زیبای ورزشکار ما       خدا قووووت

سلام لیلی قشنگم

مرسی که انقدر انرژی مثبتی نازنینم😍🤩❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نمیدونی این روزا بدتر از همیشه ولع شیرینیجات دارم. آخرش مرض قند میگیرم

دوووور از جونت

اهان بخاطر پ ؟ پس طبیعیه 

ساناز من یبار خوندم بادام زمینی بریزی تو یه شیشه و روش عسل بریزی بعد هروقت هوس شیرینی جات کردی بخوری خیلی کنترلت میکنه ولی خودم چون هوس شیرینی نمیکنم امتحانش نکردم دوست داشتی امتحان کن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

فداتشم مرسی تو چطوری ؟  اره با امتحانای نهایی درگیرم و میخونم براش چشم

شکر منم خوبم

عزیزدلممم الهی موفق باشی👍😘

چشمت سلامت

یا ایزد منان😂😂 کِی گفت لیلی؟ توام از خدا خواسته رو هوا گرفتی؟

دیروز بود فکرکنم😂😂😂

اقااااا اذیت نکن😂😂😂😂

نه من گفتم لیلی جون من نمیخورم گفت اگه نخوری ناراحت میشم و قهر میکنم😂😂

نوش جان عزیزم پر کن کالربتو استپ نکنی

چشمممم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

ص= ۱ تست جو، ۱ نیمرو، ۲خرما، چای

م و= نصف طالبی

@sosoo7049    

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙