2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24979 بازدید | 3544 پست
@پروازبلند     سلام عزیزم صبحت بخیر دیشب ندیدم گزارشتو الانم گشتم باز ندیدم چند بستی؟پاش ...

سلام سلام دوباره

دیروز نزدم تو برنامه مارالی

چون چشمی میدونم چقد باید بریزم دیگه تنبلی میکنم واسه تو اپ زدن

ولی دخمل خوبی بودم

ورزش رو باید شروع کنم واقعا. وگرنه طبق تجربه مطمئنم اینجوری کم نمیکنم و ثابت می مونم 

لیلی هستم
حالا همه با هم واسه دلبر با اراده ی تاپیکمون بخونیییییم: واسه یو دل یو دلبر بسه     اگه د ...

خدااایش پرانرژی تر و باحال تر از تو نداریم لیلی😍😍😂😂

عااشقتم مررررسی😘😘😘

بیاااا دستا شُله 👏👏👏💃💃

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا همه با هم واسه دلبر با اراده ی تاپیکمون بخونیییییم: واسه یو دل یو دلبر بسه     اگه د ...

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 دست دست دست دست

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
 چه خوب به نامِ اونا به کامِ خودت    

دقیقا😅😅

عوضش امروز با فست جانانه و ورزش جانانه‌تر میترکونمشون😁😁🔥🔥

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
بله بله عزیزم تو اپلیکیشن کستباکس اینو سرچ کن کتاب صوتی ایران Iran Audio Box لوگوش هم اینه

فدات عزیزم دستت درد نکنه

من اونیکی رو نصب کردم الان اینو میزنم😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام سلام دوباره دیروز نزدم تو برنامه مارالی چون چشمی میدونم چقد باید بریزم دیگه تنبلی میکنم واسه ...

آره وزن وقتی کم میشه و نزدیک تثبیت میری ورزش نکنی سخت وزن کم میشه ،از همه مهمتر ورزش هم خوش اندام میشی هم انرژی داری و چهره مریض و بی حال دیده نمیشه

من امروز یهو شد رفتم مدرسه ی پسرم برای جشن روز معلم نتونستم برقصم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام سلام دوباره دیروز نزدم تو برنامه مارالی چون چشمی میدونم چقد باید بریزم دیگه تنبلی میکنم واسه ...

اینکه حفظ شدی و کالری ها رو میدونی خیلی خوبه👍

سلام عزیزم خوبی؟ و من که روم نمیشه ریپلایت کنم🥴🤭😂

سلام به روی ماهت عزیزم 😘 

چرا قربونت نگی🌹

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 
ممنون عزیزم خیلی امیدوار شدم ان شأالله‌‌ منم بتونم خیلی کم آوردم دیسک کمر شدید ،زانو درد،هیچی اند ...

شروع کن عزیزدلم اگه وزنت زیاده فعلا فقط خوراکتو کنترل کن یکم که سبک شدی پیاده‌روی کن که زانوهات اذیت نشن 

خوشحال میشم بتونم کمکت کنم نازنینم😘

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 
سلام به روی ماهت عزیزم 😘  چرا قربونت نگی🌹

قبلا کلی بهت زحمت دادم و رفتم تثبیت ولی دوباره برگشتم گفتم الانه که بشناسیم😅😅😅

قبلا کلی بهت زحمت دادم و رفتم تثبیت ولی دوباره برگشتم گفتم الانه که بشناسیم😅😅😅

شناختن که یادمه😉نمی‌دونستم خرابکاری کردی دختر،نگهداشتن وزن از کم کردنش مهمتره وگرنه هر کدوم از ماها بارها وزن کم کردیم،به قول گفتنی باید برادریمونو ثابت کنیم قشنگم

شناختن که یادمه😉نمی‌دونستم خرابکاری کردی دختر،نگهداشتن وزن از کم کردنش مهمتره وگرنه هر کدوم از ماها ...

جدی یک لحظه فکر کردم یادت رفته

آره رفتم تثبیت ۶۲ کیلو ولی بعدش خیلی وزن کم کردم ۵۸ هم شدم ،البته برام اتفاقی هم افتاد که عمل رفتم ،دیگه ول کردم چون اصلا بهم نیومد یعنی روز به روز لاغرتر میشدم،یه مدت میخوردم ولی اصلا وزنم بیشتر نمیشد ،تا اینکه یهو وزنم زیاد شد الان دیگه چشمم ترسیده ۶۵ کیلو میرم تثبیت ، اینسری انشالله نگه میدارم

واقعا سخته ثابت نگه داشتن ، رژیم خیلی راحته در مقابلش

جدی یک لحظه فکر کردم یادت رفته آره رفتم تثبیت ۶۲ کیلو ولی بعدش خیلی وزن کم کردم ۵۸ هم شدم ،البته بر ...

نخییییر یادمه قشنگم،آره عزیزم من خودم قبلاً ۶۸ شدم خیلی بد بودم و بهم نمیومد،البته اینم بگم من الان یک کیلو اضافه کردم ولی صورتم خیلی جون گرفته نسبت به وقتی رژیم بودم رو۶۵ تثبیت کن ،الان چند شدی خانوم،قدت بگو