2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24889 بازدید | 3515 پست
😎 پاشم  پاشم برم برقصم و ورزشمو انجام بدم💪 که خیلی دیر شد😂

😂

برقص الهه‌ ی ناز، همیشه شاد و طناز 

تو اوجی و من در آرزوی پرواز 

برقص ای هم‌صدای دل که این دنیا دو روزه 

بذار تموم غصه ‌ها با خنده هات بسوزه

لیلی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 برقص الهه‌ ی ناز، همیشه شاد و طناز  تو اوجی و من در آرزوی پرواز  برقص ای هم‌صدای دل ...

قربون شعر گفتنت رقیب تا باشه از این رقیبا😂🥰🥰🥰چقد پایه و مهربونی🫠🫠🫠🫠عاشقت شدم که💃

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
من لیلی هستم عزیزم امیدوارم که به وزن هدفت برسی... لطفا همینجوری با اراده بمون و ادامه بده و مثل خی ...

لیلی دوست داروم خیلی🤩🤩✌

ب رو تخم چشام حتما👏👏👏👏👏👏👏

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
😘😘😍❤ اره والا این نونا نبود الان طلایی بودی👍😂 باریکلاااا بهت دختر با اراده🤩🤩 ان شالله😘😘

😅😅😅

امیدوارم این هفته اخرین روز مدرسه باشه😅

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام به روی ماهت عزیزدلم😍😘 قربونت برم مرسی. بابت شامم جات خالی❤ زهرا یه چالشی گذاشتم برای خودم ۷ ...

افرین عالیه منم این چالشه شکم پهلوعه عالیه 30 روزه دیروز اولین روز بود قشنگ الان چربیهای شکم زیر شکم پهلوم مشخصه درگیر شدن

امروز صبح پیاده رویمو رفتم حدود 40 دقیقه

خونه مامانم شب رفتم دومین روز چالشم میرم💪

آررررره الان ۴ ماهشه🤩🤩😍😍😍

وای خدا شکرت چقد خوشحاااال شدم🤩🤩🤩

دیدی همش دلواپس بود گفتمش سال اینده نی نی بغل تاپیکی خدایا هزار مرتبه شکر انشالله بارداری سبکی پشت سر بذاره و ب سلامتی دنیا بیاره🤲🤲🤲🤲

تو هم ک امروز فردا میکنی

انشالله شرایط باب میلت باشه و هر چه زودتر برا نی نی اقدام کنی و دامن تو هم سبز شده🤩🤩🤩🤲🤲🤲

سپید برو تو کارش

سلااام چطورین 

من تازه اینجارو کشف کردم🤣🤣

سمیرا من میخوام رژیم زیگزاگ بگیرم خطی به دلم ننشست🥲

@خزان_نارنجی‍ 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

افرین عالیه منم این چالشه شکم پهلوعه عالیه 30 روزه دیروز اولین روز بود قشنگ الان چربیهای شکم زیر شکم ...

باریکلا بهت همین فرمونو برو جلو💪

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

وای خدا شکرت چقد خوشحاااال شدم🤩🤩🤩 دیدی همش دلواپس بود گفتمش سال اینده نی نی بغل تاپیکی خدایا هزا ...

قربونت برم واقعا خداروشکر😘❤

آررره دقیقاااا

بخدا دیگه انقدر همه به من میگن تو هم بیار تو رودربایسی بقیه هم شده باید بیارم😂😂😂

من به امید خدا احتمال بسیار زیاد پاییز امسال اقدام میکنم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قربونت برم واقعا خداروشکر😘❤ آررره دقیقاااا بخدا دیگه انقدر همه به من میگن تو هم بیار تو رودربایسی ...

کار خوبی میکنی تجربه ثابت کردی اولیو دیگه تهش بعد پنج سال بعد ازدواج قبل 25 سالی بهتره بیاری 

چند سالت بود😉

قبل اقدامم انشالله یه چکاب کامل برو 

ماها که رژیم بودیم بدنمون یکم ضعیف میشه تا پاییز عالیه من 4 ماه ثابت بودم تو عالیه 👌👌انشالله خبر شو زود بدی😘🤲🤲

2810