2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33038 بازدید | 4874 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@خزان_نارنجی‍ 

سلام فدات خوبی بنظرت گوشت گاو کبابی با چربی کم ۲۰۰ گرمش چقد کالری داره اخه نمیدونم مال چ قسمتیه 

تو ابری زدم  فقد راسته گاو کبابی زده اونو بزنم مشکلی نداره؟؟؟؟

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
سلام عزیزم همونو بزن بره خیلی مهم نیس کجاشه .چربی نداره دیگه

اره چربیش خیلی کمه 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

سلام روز همگی بخیر دوستان

الهی اندامتون مانکنی😉😉

فست ۱۶/۸ خگخ بودم 

کالری مجاز ۱۳۲۰ 

کالری مصرفی ۵۸۵ وقت نشد بیشتر بخورم😕🥴

کالری سوزانده ۲۰۰ تا پیاده روی

بعید می‌دونم امروز بتونم رعایت کنم دارم میرم مهمونی💃🏻💃🏻

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام روز همگی بخیر دوستانالهی اندامتون مانکنی😉😉فست ۱۶/۸ خگخ بودم کالری مجاز ۱۳۲۰ کالری مصرفی ۵۸۵ و ...

سلام خوشگلم .انقدر دوست دارم منم وقت نکنم بخورم🤣🤣🤣 ولی  همیشه وقت واسه خوردن دارم

سلام به همه دوستان خوبین خوشین 😍 

ایام ب کام انشالله 

سمیراجون خوبی 

گلم یه سوال

حالا که قراره کالری شماری نکنم فعلا دمنوش ها چی اونا رو‌میتونم بخورم؟

برای نفخ شیرم دمنوش زیره و دمنوش رازیانه دم میکنم گاهی میخورم دمنوش زنجبیل و دارچین هم خوردم گاهی  ، چای سبز هنوز امتحان نکردم میشه بخورم؟ 

اینارو ترکیبی بخورم یا نه جدا جدا  که مزه  شیرمو خیلی عوض نکنه!!! 

از اول‌ آذر تاحالا فقط یک کیلو کم کردم😭😭😭

نمیدونم چجوری وقت بچینم بتونم ورزش کنم یا کلی کار دارم یا خوابم میاد☹️

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓