2777
2789
عنوان

چقدر دانشجو ها پزشکی ادا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 11926 بازدید | 292 پست
اینا دانشگاه هستن فکر میکنن چیز خاصین وقتی دانشگاه تموم شد رفتن تو جامعه دیدن کسی واسشون نری......&n ...

همون که عزت و  احترام داریم برامون کافیه وگرنه بخوای حساب کنی درآمد یه پزشک نصف یه ارایشگرم نیست اما جایگاه اجتماعی این دو قابل مقایسه نیست !!!

کسی که طرز فکرش اینه من چه حرفی دارم بهش بزنم؟!!!!!

خیلی خوب بود  .  من به دختر داشتنم افتخار میکنم منتها  از واکنش ها استرس داشتم که اشتباه بود ! منتها ربطش رو متوجه نشدم به بحث الان . موفق باشین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه رو نمیتونیم مثل هم بدونیم ولی منم یه خواهر شوهر دارم پزشکه انقدر مغروره جواب سلام مادرش هم نمیده از شوهرمم هرسری گلگی میکنه چرا خانومت زنگ نمیزنه احوالم بپرسه 😐😑منم مجبوری تحملش میکنم

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
همون که عزت و  احترام داریم برامون کافیه وگرنه بخوای حساب کنی درآمد یه پزشک نصف یه ارایشگرم نیس ...

قشر آرایشگر کوبیدی که خودتون بالا ببرین؟!

متاسفانه خیلیا براتون تره هم خورد نمیکنن تا وقتی نفهمیدین 

همه انسانیم و نسبت بهم هیچ برتری نداریم

اگه درسی که خوندی این جهان بینی بهت نداد

کتاب هاتو پاره کن

چون ارزشش نداشت

2803

اسی باهات موافقم تعداد زیادی از دانشجویان پزشکی و حتی پزشکان و متخصصین فکر میکنن از دماغ فیل افتادن. فقط فخر فروشی میکنن که اره ما خیلی تلاش کردیم تو هم میکردی که حسودی نکنی یا میگن ما انقد کار داریم واسه این حرفهای خاله زنکی وقت نداریم. باشه بابا شما سرت شلوغه فهمیدیم.

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
قشر آرایشگر کوبیدی که خودتون بالا ببرین؟! متاسفانه خیلیا براتون تره هم خورد نمیکنن تا وقتی نفهمیدین ...

!!!! اگه برداشتن اینه من سکوت میکنم .  من به هیچ کسی توهین نکردم فقط  خیلی واقع بینانه صحبت کردم . 

قشر آرایشگر کوبیدی که خودتون بالا ببرین؟! متاسفانه خیلیا براتون تره هم خورد نمیکنن تا وقتی نفهمیدین ...

عشقم فردا ما همه یه جا کار می‌کنیم  یکم این تنفر رو کم کن بعدا خودت اذیت میشی .  من اگه جلوت بودم الان منو زده بودی بخدا  

2804
اسی باهات موافقم تعداد زیادی از دانشجویان پزشکی و حتی پزشکان و متخصصین فکر میکنن از دماغ فیل افتادن. ...

خاله زنک نیستن؟!😂😂😂😂

کامنت هارو بخون ببینی از همه خاله زنک تر همینان

دانشجو پزشکی رفتم تو اولین تاپیکش راجب اینه چون بچه اش دختره ناراحته

فکر کن که طرز فکرشون اینه

بعدم من از مقدس سازی و اینکه یه عده جامعه رو خیلی بهشون بها میدن، بدم میاد

خاله زنک نیستن؟!😂😂😂😂 کامنت هارو بخون ببینی از همه خاله زنک تر همینان دانشجو پزشکی رفتم تو اولی ...

من نمیگم همه پزشکا و دانشجو های پزشکی. ولی متاسفانه تعدادشون کم نیست.

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
2805
آدم های که به هر دلیلی فکر میکنن برتر از بقیه ان ته حقارت هستن دانشجو ها پزشکی اینطوری هستن

نه اینجوری نیست چون بیشتر عمرشون رو صرف مطالعه کردن الان اینجورن، سال دوم به بعد که میرن تو اجتماع کامل عوض میشن😂

2801