2777
2789
عنوان

چقدر دانشجو ها پزشکی ادا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 11926 بازدید | 292 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من حتی از لازمه قبولی تو پزشکی این اخلاقم ندارم😂😂😂رشتم هرچیم باشه زود با همه دوست میشم ببینم یکیم تنها نشسته میارمش تو جمع

از پزشک شدن فقط زشت بودن قبل کنکورو دارم😐

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
2803

چون ایران پزشک پروره ...مردم یک دید دیکه ایی دارن واسه همین اینایییم چزشکی مییخونن یجورایی غرور میگیرتشون.حالا خبری ام نیستا الان خیلیا بیکارن یا از درامدشون مینالن.مادر و زن خوبی ام نمیتونن باشن معمولا

از هر قشری که خودشون رو برتر و بالاتر بدونن متنفرم  همه برابرن ولی پزشکا بیشتر از هر قشری ادا ...

حقارت شون نشون میدن

درامد هاشونم که افتضاح پایینه

روان ها شونم داغونه

اصلا فازشون نمیفهمم

2804

منم ادا دارم😐😂دلیلی نداره با غریبه ها گرم و صمیمی باشیم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اینا دانشگاه هستن فکر میکنن چیز خاصین وقتی دانشگاه تموم شد رفتن تو جامعه دیدن کسی واسشون نری......&n ...

عزیزم شما یه پزشک عمومی معمولی هم بشی تو این جامعه مطب داشته باشی کسی واست نمیرینه؟😂این حرفو نزن این رشته فرق میکنه 

کاش به این حد از شعور برسیم که یاد بگیریم جمع نبندیم همه افراد رو باهم 

عزیز اکثریت میگن خب وقتی طرف میگه همه ما میدونیم ۹۰درصد اونجوری باشن بقیه نیستن اکثریت منظوره

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
اینا دانشگاه هستن فکر میکنن چیز خاصین وقتی دانشگاه تموم شد رفتن تو جامعه دیدن کسی واسشون نری......&n ...

اتفافا خیلی تو جامعه بهشون اهمیت میدن کی گفته نریده براشون؟ 

2805
2801