2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

حدود ۵۰ گرم میشه در حد متوسطه حالا شاید یه عده بیان تو تاپیکت بگن خیلی سنگین میشه ولی اینطوری نیست البته کم هم نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حدود ۵۰ گرم میشه در حد متوسطه حالا شاید یه عده بیان تو تاپیکت بگن خیلی سنگین میشه ولی اینطوری نیست ا ...

اخه النگو هم باید بگیره سرویس طلا شما چند گرم هست ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
2804

یلحظه چشمم به تاپیکتون افتاد 

میخواستم بگم خودم حالا نه ها ولی دوستان و رفیقام که اکثرا استخدامی دولتن باید حداقلش 2 سال کار کنن و اصلا خرج نکنن 

قیمت طلا هم همینجوری بمونه تا بتونن دوسال دیگه فقط پول طلا های خانمشون رو دربیارن....!!

کاربر آقا 🙋                                                                      متعهد 💍 
2805
اخه النگو هم باید بگیره سرویس طلا شما چند گرم هست ؟ 

برای من حدود ۱۰۰ گرم طلا گرفتن، سرویس من نگین های برلیان اصل داره و قیمت و اجرتش خیلی بالاست، شما اگر بخوای نگین دار بخری وزن طلات خیلی میاد پایین، اگر قصد فروش در آینده نداری نگین دار بخر

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
یلحظه چشمم به تاپیکتون افتاد  میخواستم بگم خودم حالا نه ها ولی دوستان و رفیقام که اکثرا استخدا ...

اصلا چه اهمیتی داره تو این اوضاع طلا بخرن.زندگی همین جوریش سخت هست دیگه خودمون سخت ترش نکنیم.نل حتی حلقه ازدواجمونم بدل برداشتیم پوبشو زدیم به زندگیمون

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
2801