یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بببین هم خوبی داره هم بدی ولی بد نیست بیشتر سخته یه موجود کوچلو که همش خورده فرمایش داره از وقتی میاد هیچییی زمانی مال خودت نیست دیگه من وقتی میخوابه باید تند اشپزی کارای دیگه رو بکنم میگم اخ جو برم یکم دراز بکشم که یهو خانوم بیدار میشه و شیطنتش شروع میشه خیلی دخترم بی اخلاقه میگه اب محلت نمیده پشت هم میگه اب اب تا بدی بهش بگی صبر کن دستم بشورم جیغ میزنه گریه میزنه تووسر خودش همش ۱۹ ماهشه وای روانیم کرده
چند وقته بهش فکر میکنم پسرمو خیلی دوست دارم ولی اگه غافلگیرانه بچه دار نمیشدم شاید هنوزم به فکرش نبودم؛حس میکنم بچه دار شدن تو شرایط کنونی یه جور خودخواهیه و همیشه پس ذهنم یه حس شرمندگی نسبت به آینده پسرم دارم
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬
من 28سالم میگم زوده اما هرکسی نسبت به شرایطش باید تصمیم بگیر
شرایطم خوبه خداروشکر
ولیحسمیکنم سنم کمه
فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬