2777
2789
شبکیه چشم عزیزم.

خدا صحت بده عزیزم 

اره عمل شبکه چشم سخته باید موقع خوابیدن هم به شکم بخوابه و پیشاپیش رو‌بالش باشه 

یکی از فامیل های ما هم عمل شبکه انجام داده 

اما الان خداروشکر خوبه 

خدارو‌هزاران مرتبه شکر حال مامان تو هم خوبه و عملش خوب بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین به کیان خدا روشکر کمالگرا نیست براش متن مهمه 😁 ما خانوما درگیر خوشگلی و حاشیه و ...اره عزیزم ...

سلام عزیزم.آره 🤣🤣🤣🤣🤣امروز امتحانش شروع شده املا گفت من تاحالا امتحان نداشتم چیه گفتم چرا داشتی ماه قبل.... گفتم همین چیزایی که بلدی رو خانم امروز بهتون املا میگه عین املایی که هر روز مینویسین.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
😅 بامزگی پسربچه هامنظورش شکرا لِلله بوده 😁

نه واقعا همیشه میگه آخرش میگه بسم الله اولش اگه غذا باب میلش باشه میگه خداروشکر 🤣🤣🤣🤣🤣برعکس عمل میکنه🤣🤣🤣🤣🤣 من شکر میکنم همیشه ولی بسم الله رو تو دلم گاهی میگم. این گزینه برعکسه کلا🤣🤣🤣🤣🤣ولی بیشتر تو کار شکرم😁 یه موقع یادش بره تشکرکنه ازم میگم کیان غذا خوردی دستت درد نکنه میگه خواهش میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

میگه مامان پزشکیان توش کیان داره🤣🤣🤣🤣

همسرم میخواد بره جایی نمیتونه کیان رو ببره مدرسه🥲 دلم میخوادببرمش مدرسه ولی کاوه خوابه🥺حتی لباسامونم از دیشب رو مبل آماده کردم.همسرم میگه بذار خودش بره ولی میترسم🤕 دلمم میخواد ببرمش🥺خداکنه کاوه بیدارشه.